Når Adobe Acrobat eller Adobe Reader er opdateret til version 10.1.4 eller 9.5.2, vises følgende fejl, når du åbner nogle PDF-filer:

"Utilstrækkelige data for et billede".

Fejl: Utilstrækkelige data for et billede

PDF-filen åbnes, men indholdet er enten sløret eller manglende.

Løsning

Gør et af følgende i Acrobat eller Reader 10.1.4:

• Skift indstillingerne for Zoom, så du kan se dokumentets indhold. Prøv at zoome ud eller klikke på funktionen til at vise én hel side i vinduet. Du kan gøre denne indstilling gennemgående (så du ikke skal ændre den i hvert dokument) under Rediger > Indstillinger > Sidevisning > Zoom > Tilpas side.
  • Gem PDF-filen i Acrobat som et optimeret PDF-dokument med standardindstillingerne for PDF-optimering eller som et PDF-dokument med reduceret filstørrelse.

Yderligere oplysninger

Opdateringen til 10.1.4 ændrede Acrobats og Readers funktion til at vise scannede dokumenter og dokumenter med JPEG2000-billeder (JP2K).

Acrobats tekniske team har løst problemet i den seneste version af Adobe Reader. Du kan downloade Adobe Reader XI her: http://get.adobe.com/reader. Du opfordres til at downloade den seneste version af Reader for at undgå dette problem i fremtiden. Teamet arbejder aktivt på også at løse problemet i tidligere versioner (10.x og 9.x), og forventer at have en løsning klar i starten af 2013.