Følg nedenstående trin for at komme i gang med dine Creative Cloud-apps.

Sådan downloader og installerer du Creative Cloud-apps

laptop-download

Klik på Download Creative Cloud-apps nedenfor for at begynde at downloade dine apps. Følg instruktionerne på skærmen for at logge ind og installere. (Det gør ikke noget, hvis du starter på siden for den gratis testversion. Du kan downloade din abonnementsversion, når du logger på.)

Få hjælp til dit medlemskab

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du første gang startede en testversion eller købte en Adobe-app eller et Adobe-medlemskab. Find løsninger på udbredte problemer med Adobe ID og login.

Hvorfor skal jeg logge ind for at bruge Creative Cloud-apps?

Du er nødt til at logge ind regelmæssigt pga. licensgodkendelse – hver 30. dag for månedlige medlemmer og hver 99. dag for årlige medlemmer. Du skal også logge ind, når du downloader eller opdaterer Creative Cloud-apps. Find flere oplysninger i Log ind og log ud for at aktivere eller deaktivere Creative Cloud-apps.

Kan jeg installere Creative Cloud-apps på en anden computer?

Du kan installere Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Få mere at vide om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Hvordan får jeg min faktura?

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Find flere oplysninger i Udskriv en betalingskvittering eller faktura.