Sådan downloader og installerer du Creative Cloud-apps

laptop-download

Creative Cloud-programmer kan hentes på Creative Cloud-webstedet. Klik på downloadknappen, log på, vælg det ønskede program, og følg anvisningerne på skærmen for at installere det.

Har du brug for hjælp med dit abonnement?

Jeg købte det forkerte abonnement. Hvordan skifter jeg abonnement?

Her kan du læse om, hvordan du skifter til et andet Adobe-abonnement eller ændrer lagerpladsen eller faktureringsfrekvensen for dit aktuelle abonnement.

Hvorfor skal jeg logge ind for at bruge Creative Cloud-apps?

Du skal logge på jævnligt af hensyn til licensvalidering – hver 30. dag for månedsmedlemmer og hver 99. dag for årsmedlemmer. Log ind kræves også, når du downloader eller opdaterer Creative Cloud-programmer. Du kan få flere oplysninger i Aktivering og deaktivering af Creative Cloud-programmer.

Kan jeg installere Creative Cloud-apps på en anden computer?

Du kan installere Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Hvordan får jeg min faktura?

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Du kan læse mere i Find og udskriv din Adobe-faktura.