Tiedostojen synkronointia ei voi ottaa käyttöön | Creative Cloud ‑tietokonesovellus

Creative Cloud -tietokonesovellus ei synkronoi tiedostoja

Huomautus:

11. joulukuuta 2023 alkaen uudet käyttäjät ja organisaatiot eivät ole oikeutettuja Creative Cloud Synced ‑tiedostojen käyttöön. 1. helmikuuta 2024 alkaen Creative Cloud Synced ‑tiedostot lakkautetaan henkilökohtaisilla tileillä, jotka olivat olemassa ennen 11. joulukuuta 2023 (lue lisää täältä). 1. lokakuuta 2024 alkaen Creative Cloud Synced ‑tiedostot lakkautetaan yritystileillä, jotka liittyvät ennen 11. joulukuuta 2023 olemassa olleisiin organisaatioihin (lue lisää täältä).

Kun yrität ottaa tiedostojen synkronoinnin käyttöön Creative Cloud -tietokonesovelluksessa, näkyviin tulee hetkeksi pyörivä edistymisilmaisin ja sitten Aloita synkronointi -painike tulee jälleen näkyviin. Tiedostoja ei synkronoida. Sama toistuu, jos synkronointia yritetään uudelleen.

Ratkaisu: Poista options.tix-tiedosto

Huomautus:

Jos pystyt synkronoimaan joitakin tiedostoja, mutta et kaikkia, katso kohta Virhe: ”Tiedostojen synkronointi ei onnistu”.

Tämä ongelma ilmenee, jos paikallisen kansion polku puuttuu Adobe Content Synchronizerin (aikaisemmalta nimeltään CoreSync) datakansion pilvisynkronoinnin asetustiedostosta (options.tix). Ratkaise ongelma poistamalla options.tix-tiedosto. Noudata seuraavia ohjeita käyttöjärjestelmäsi mukaan.

Windows

1. Tee jokin seuraavista toimista käytössä olevan Creative Cloud -tietokonesovellusversion mukaan.

Napsauta Creative Cloud -tietokonesovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pystysuuntaista pistettä  ja valitse sitten Lopeta.

Lopeta Creative Cloud -tietokonesovellus

Valitse sivupalkin kuvake   vasemmasta yläkulmasta. Valitse Tiedosto-valikosta Lopeta Creative Cloud

Poistu Creative Cloud -tietokonesovelluksesta

2. Siirry Käynnistä-valikkoon, kirjoita hakukenttään cmd ja paina Enter-näppäintä.

Tämä avaa komentokehotteen.

3. Suorita komentokehotteessa seuraava komento:

del %APPDATA%\Adobe\CoreSync\options.tix

Tämä poistaa Options.tix-tiedoston.

4. Käynnistä Creative Cloud -tietokonesovellus ja aloita synkronointi.

5. Valitse Tili-kuvake oikeasta yläkulmasta ja valitse sitten Asetukset.

Valitse Tili-kuvake oikeasta yläkulmasta ja valitse sitten Asetukset

6. Tee jokin seuraavista toimista käytössä olevan Creative Cloud -tietokonesovellusversion mukaan:

• Valitse vasemmasta paneelista Synkronointi ja valitse Jatka synkronointia.
    • Valitse Jatka tiedostojen synkronointia.

macOS

1. Tee jokin seuraavista toimista käytössä olevan Creative Cloud -tietokonesovellusversion mukaan.

Napsauta Creative Cloud -tietokonesovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pystysuuntaista pistettä  ja valitse sitten Lopeta.

Lopeta Creative Cloud ‑tietokonesovellus

Valitse Creative Cloud -valikosta Lopeta Creative Cloud. Valitse sitten Lopeta.

Sulje Creative Cloud -tietokonesovellus

2. Valitse Dockista Launchpadin kuvake, kirjoita hakukenttään Pääte ja valitse sitten Pääte.

3. Suorita Pääte-ikkunassa seuraava komento:

rm ~/Library/Application\ Support/Adobe/CoreSync/options.tix

Tämä poistaa Options.tix-tiedoston.

4. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus.

5. Valitse Tili-kuvake oikeasta yläkulmasta ja valitse sitten Asetukset.

Valitse Tili-kuvake oikeasta yläkulmasta ja valitse sitten Asetukset

6. Tee jokin seuraavista toimista käytössä olevan Creative Cloud -tietokonesovellusversion mukaan:

• Valitse vasemmasta paneelista Synkronointi ja valitse Jatka synkronointia.
    • Valitse Jatka tiedostojen synkronointia.