Tiedostojen synkronointia ei voi ottaa käyttöön | Creative Cloud ‑tietokonesovellus

Creative Cloud -tietokonesovellus ei synkronoi tiedostoja

Kun yrität ottaa tiedostojen synkronoinnin käyttöön Creative Cloud -tietokonesovelluksessa, näkyviin tulee hetkeksi pyörivä edistymisilmaisin ja sitten Aloita synkronointi -painike tulee jälleen näkyviin. Tiedostoja ei synkronoida. Sama toistuu, jos synkronointia yritetään uudelleen.

Ratkaisu: Poista options.tix-tiedosto

Huomautus:

Jos pystyt synkronoimaan joitakin tiedostoja, mutta et kaikkia, katso kohta Virhe: ”Tiedostojen synkronointi ei onnistu”.

Tämä ongelma ilmenee, jos paikallisen kansion polku puuttuu Adobe Content Synchronizerin (aikaisemmalta nimeltään CoreSync) datakansion pilvisynkronoinnin asetustiedostosta (options.tix). Ratkaise ongelma poistamalla options.tix-tiedosto. Noudata seuraavia ohjeita käyttöjärjestelmäsi mukaan.

Windows

1. Tee jokin seuraavista toimista käytössä olevan Creative Cloud -tietokonesovellusversion mukaan.

Napsauta Creative Cloud -tietokonesovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pystysuuntaista pistettä  ja valitse sitten Lopeta.

Creative Cloud -tietokonesovelluksen sulkeminen

Valitse sivupalkin kuvake   vasemmasta yläkulmasta. Valitse Tiedosto-valikosta Poistu Creative Cloudista. Valitse sitten Lopeta.

Lopeta Creative Cloud -tietokonesovellus

2. Siirry Käynnistä-valikkoon, kirjoita hakukenttään cmd ja paina Enter-näppäintä.

Tämä avaa komentokehotteen.

3. Suorita komentokehotteessa seuraava komento:

del %APPDATA%\Adobe\CoreSync\options.tix

Tämä poistaa Options.tix-tiedoston.

4. Käynnistä Creative Cloud -tietokonesovellus ja aloita synkronointi.

5. Valitse Tili-kuvake oikeasta yläkulmasta ja valitse sitten Asetukset.

Valitse Tili-kuvake oikeasta yläkulmasta ja valitse sitten Asetukset

6. Tee jokin seuraavista toimista käytössä olevan Creative Cloud -tietokonesovellusversion mukaan:

• Valitse vasemmasta paneelista Synkronointi ja valitse Jatka synkronointia.
    • Valitse Jatka tiedostojen synkronointia.

macOS

1. Tee jokin seuraavista toimista käytössä olevan Creative Cloud -tietokonesovellusversion mukaan.

Napsauta Creative Cloud -tietokonesovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pystysuuntaista pistettä  ja valitse sitten Lopeta.

Lopeta Creative Cloud ‑tietokonesovellus

Valitse Creative Cloud -valikosta Lopeta Creative Cloudista. Valitse sitten Lopeta.

Sulje Creative Cloud -tietokonesovellus

2. Valitse Dockista Launchpadin kuvake, kirjoita hakukenttään Pääte ja valitse sitten Pääte.

3. Suorita Pääte-ikkunassa seuraava komento:

rm ~/Library/Application\ Support/Adobe/CoreSync/options.tix

Tämä poistaa Options.tix-tiedoston.

4. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus.

5. Valitse Tili-kuvake oikeasta yläkulmasta ja valitse sitten Asetukset.

Valitse Tili-kuvake oikeasta yläkulmasta ja valitse sitten Asetukset

6. Tee jokin seuraavista toimista käytössä olevan Creative Cloud -tietokonesovellusversion mukaan:

• Valitse vasemmasta paneelista Synkronointi ja valitse Jatka synkronointia.
    • Valitse Jatka tiedostojen synkronointia.