Creative Cloud -työpöytäsovellus ei synkronoi tiedostoja

Kun tiedostojen synkronointi otetaan käyttöön Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksen Tiedostot-paneelista, näkyviin tulee hetkeksi pyörivä ympyrä. Sen jälkeen synkronoinnin aloituspainike tulee jälleen näkyviin ilman, että tiedostoja synkronoidaan. Sama toistuu, jos synkronointia yritetään uudelleen.

Huomautus:

Jos pystyt synkronoimaan joitakin tiedostoja, mutta et kaikkia, katso kohta Virhe: ”Tiedostojen synkronointi ei onnistu”.

Ratkaisu: Poista options.tix-tiedosto

Tämä ongelma ilmenee, jos paikallisen kansion (localURL) polku puuttuu CoreSync-datakansion pilvisynkronoinnin asetustiedostosta (options.tix). Ratkaise ongelma poistamalla options.tix-tiedosto. Noudata seuraavia ohjeita käyttöjärjestelmäsi mukaan.

Windows

1. Napsauta Creative Cloud -työpöytäsovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa hammasrataskuvaketta ja valitse Lopeta.

Lopeta Creative Cloud -työpöytäsovellus
  2. Valitse Käynnistä-valikko, kirjoita hakukenttään cmd ja paina Enter-näppäintä. Komentokehote aukeaa.

3. Suorita Komentokehote-ikkunassa seuraava komento:

del %APPDATA%\Adobe\CoreSync\options.tix
  4. Käynnistä Creative Cloud -työpöytäsovellus ja käynnistä synkronointi.

5. Valitse hammasrataskuvake ja valitse Jatka tiedostojen synkronointia.

Mac OS

1. Napsauta Creative Cloud -työpöytäsovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa hammasrataskuvaketta ja valitse Lopeta.

Lopeta Creative Cloud -työpöytäsovellus
  2. Siirry kohtaan Mac HD/Ohjelmat/Lisäohjelmat tai avaa Pääte-ohjelma Spotlight-haulla.

3. Suorita Pääte-ikkunassa seuraavat komennot:

rm ~/Library/Application\ Support/Adobe/CoreSync/options.tix
  4. Käynnistä Creative Cloud -työpöytäsovellus.

5. Valitse hammasrataskuvake ja valitse Jatka tiedostojen synkronointia.