Adobe Admin Console är ett webbaserat gränssnitt som gör att du kan hantera berättiganden för Adobe-erbjudanden i hela organisationen. Admin Console är optimerad för de senaste versionerna av webbläsarna Chrome, Safari, Firefox och Internet Explorer. Om äldre webbläsare används kanske inte alla funktioner kan användas.

Admin Console stöder inte Internet Explorer 9 och tidigare versioner.

Webbläsarkompatibilitet

Mac OS X Windows 7 Windows 8 Windows 10
Safari 7.x Internet Explorer 11 Internet Explorer 11 Internet Explorer 11
Google Chrome Google Chrome Google Chrome Google Chrome
 Firefox 4 eller senare Firefox 4 eller senare Firefox 4 eller senare Firefox 4 eller senare

Obs!

Information om systemkrav för andra tjänster och program i Creative Cloud finns i Systemkrav | Creative Cloud.