Raadpleeg snel installatie-, gebruikers- en upgradehandleidingen voor actuele Adobe Sign-integraties. Voor de meer complexe integraties worden ter verduidelijking ook vaak geraadpleegde artikelen in de knowledgebase vermeld.

Adobe Sign voor Salesforce

Opmerking:

Alle organisaties moeten nu een upgrade uitvoeren naar v21.5.4.

Versie 21.5.4 wordt vereist voor alle latere versies. Deze versie moet worden geïnstalleerd voordat u een upgrade uitvoert naar een latere versie.

Aanvullende artikelen

Adobe Sign toevoegen aan uw Salesforce-e-mailcomponent

Verzend of annuleer overeenkomsten, stel herinneringen in en meer, rechtstreeks vanuit uw e-mailprogramma. Beschikbaar voor Outlook en Gmail

Adobe Sign-connector voor Salesforce CPQ

Een knop toevoegen om uw CPQ-offertes rechtstreeks van de offertepagina naar Adobe Sign te verzenden naar

Adobe Sign om documenten zelf te ondertekenen (Community Cloud)

Als u communityportals gebruikt en ondertekenbare documenten wilt verschaffen

► Adobe Sign voor eenvoudig ondertekenen (Community Cloud)

Dit is een component voor Community Cloud die een ontwikkelaar toestaat de handtekeningssjablonen in andere Lightning-componenten in te sluiten

Toegang verlenen tot Salesforce-gebruikers/profielen

Als u de Adobe Sign-app niet voor Alle gebruikers hebt geconfigureerd

Werken met batchovereenkomsten

Voor het genereren van batchovereenkomsten op basis van door de gebruiker gedefinieerde criteria

Conversie-instellingen voor potentiële klanten

Als u Adobe Sign in Salesforce gebruikt met potentiële klanten, is dit artikel wellicht nuttig

Groepstoewijzingen

Gebruikers in Adobe Sign-groepen uitlijnen op basis van Salesforce-gebruikersprofielen

Salesforce configureren om grote documenten te verzenden

Als u documenten van meer dan 2 MB verzendt, dient u het volgende te configureren

► Pushovereenkomsten configureren om extern geproduceerde overeenkomsten in Salesforce te maken

"Pushovereenkomsten" zijn transacties die extern (buiten Salesforce) worden gestart, zoals overeenkomsten die door webformulieren worden gemaakt en die vervolgens via een pushbewerking worden geopend in Salesforce.

Chatter en Salesforce1 inschakelen

Instellingen voor het inschakelen van verzenden vanuit Chatter of Salesforce1

Pagina-indeling configureren (Basis, Geavanceerd en Lightning)

Handig als u uw pagina-indeling in een van de andere opties moet wijzigen

Opmerking:

De Adobe Sign voor Salesforce-integratie v18 wordt sinds 1 maart 2019 niet meer ondersteund

Product- en beveiligingsupdates en technische ondersteuning voor Adobe Sign voor Salesforce v18 zijn met ingang van 1 maart 2019 beëindigd

Als u versie 18 of ouder gebruikt, voer dan een upgrade uit naar het nieuwe pakket om zeker te blijven van ondersteuning.

Adobe Sign voor Dropbox

Adobe Sign voor Microsoft Office

Ondersteunde platforms:

• Outlook 2013 (Windows v15+)
  • Outlook 2016 (Windows v16+)
  • Outlook Online – met gebruik van:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • IE 11+
  • Outlook 2016 (Mac v15.35+)

Ondersteunde platforms:

• Word of PowerPoint 2013 (Windows v15+)
  • Word of PowerPoint 2016 (Windows v16+)
  • Word of PowerPoint Online (365) - met gebruik van:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • IE 11+
  • Word of PowerPoint 2016 (Mac v15.34+)

Ondersteunde platforms:

• Office 365 met gebruik van:
    • Chrome v51.0+
    • Firefox v47.0+
    • Microsoft Edge 12+
    • Internet Explorer 11+

Adobe Sign voor Microsoft PowerApps en Flow

Ondersteunde platforms:

• Office 365 met gebruik van:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • Internet Explorer 11+

Adobe Sign voor Microsoft Dynamics

Huidig installatiepakket voor Dynamics 365 CRM (v8)

Handleidingen voor Dynamics 365 CRM (v8)

Huidig installatiepakket voor Dynamics 2013/2015/2016 (v6)

Handleidingen voor Dynamics 2013/2015/2016 (v6)

Aanvullende artikelen

Opmerkingen bij de release

Microsoft Dynamics 365 for Talent

Adobe Sign voor Microsoft SharePoint

Opmerking:

De Adobe Sign voor SharePoint-oplossing wordt alleen ondersteund in de klassieke gebruikersinterface van SharePoint 2019 On-Premises.

Adobe en Microsoft werken momenteel samen om ondersteuning voor de moderne gebruikersinterface te bieden.

Handleidingen

Handleidingen

Workflow

Opmerking:

De Workflow-toepassing is niet meer beschikbaar voor nieuwe installaties.

Raadpleeg de handleiding Microsoft PowerApps en Flow voor deze functionaliteit.

Adobe Sign voor ServiceNow

Adobe Sign voor HR (ServiceNow)

Adobe Sign voor SAP SuccessFactors

Adobe Sign voor Workday

Adobe Sign voor Workplace by Facebook

Adobe Sign voor NetSuite

Opmerkingen bij de release

Opmerking:

Ondersteuning voor de Adobe Sign voor NetSuite-integratie v4.0. is beëindigd

Vanwege een regressiefout die is geïntroduceerd op het moment dat NetSuite haar platform heeft bijgewerkt, werd de technische ondersteuning voor Adobe Sign voor NetSuite v4.0 en ouder beëindigd.

Voer een upgrade uit naar v4.0.1 om zeker te blijven van functies en ondersteuning voor deze integratie.

Adobe Sign voor SugarCRM

Adobe Sign-API

Opmerking:

Adobe Sign beëindigt de ondersteuning van oudere API-verificatiemodellen in juni 2020

Adobe streeft naar een veilige en beveiligde productervaring voor haar klanten door de nieuwste standaardbeveiligingsprotocollen in de branche aan te houden. Als onderdeel van dit proces biedt Adobe Sign vanaf juni 2020 niet langer ondersteuning voor oudere API-verificatiemodellen waarin de gebruikersnaam en het wachtwoord in de API-aanroep kunnen worden verzonden.

GEVOLGEN

Klanten die momenteel gebruikmaken van het oudere verificatiemodel dienen over te stappen op de nieuwe op OAuth gebaseerde verificatie.

VEREISTE ACTIE

○ Klanten die een integratie gebruiken, dienen een update uit te voeren naar de nieuwste versie. Raadpleeg de referentiehandleidingen voor alle informatie over door Adobe ontwikkelde partnerintegraties.

○ Klanten die hun eigen aangepaste integratie hebben gemaakt met Adobe Sign dienen de instellingen bij te werken naar de nieuwste op OAuth gebaseerde verificatie. Raadpleeg deze Migratiegids voor meer informatie.

○ Mobiele gebruikers dienen een upgrade uit te voeren naar de nieuwste versie van de Adobe Sign-app voor iOS en Android.

Geplande buitengebruikstelling van de SOAP-API in juni 2020

De release van versie 6 van de REST-API biedt de beste programmeerervaring voor Adobe Sign-ontwikkelaars. De SOAP-API is verouderd en wordt na juni 2020 niet meer ondersteund.  De REST-API-interface geniet nu de voorkeur bij integratoren en ontwikkelaars van toepassingen, en alle toekomstige ontwikkelingen dienen gebruik te maken van deze API.