Integratiehandleidingen gebruiken

Raadpleeg snel installatie-, gebruikers- en upgradehandleidingen voor actuele Adobe Sign-integratie producten. Voor de meer complexe integraties worden ter verduidelijking ook vaak geraadpleegde artikelen in de knowledgebase vermeld.

Versiebeheer en levenscyclus van Adobe Sign-integratieproducten:

Het versiebeheer en de ondersteuningslevenscyclus voor de geïntegreerde services van Adobe Sign komen overeen met die van andere Adobe-producten waarmee u wellicht al bekend bent.

Versienummers:

De pakketversie geeft aan de hand van een uit drie delen bestaand nummer het sequentiële buildnummer van de uitgebrachte versie en het relatieve belang van de upgrade in termen van nieuwe of veranderde inhoud aan. Het nummer volgt dit patroon:
N.m.p

Hierbij geldt: N = hoofdversie; m = secundaire versie; p = patchversie.

Een integratiepakket met versie 23.2.1 verwijst bijvoorbeeld naar de releasestatus:

• Hoofdversie: 23
  • Secundaire versie: 2
  • Patchversie: 1

Als technici nieuwe builds van een pakket ontwikkelen, verhogen ze het versienummer al naar gelang het belang van de updates aan de software.

• Wijzigingen in een hoofdversie duiden op een aanzienlijke toevoeging van functies of een belangrijke wijziging in de belangrijkste systemen
  • Secundaire versie-updates omvatten doorgaans kleinere functionele updates en beveiligingspatches. Adobe Sign vereist mogelijk een upgrade naar de nieuwste patchversie in geval van beveiligingsproblemen of om een gerapporteerd probleem op te lossen
  • Patchversies bevatten bijna uitsluitend gecorrigeerde bugs en aanpassingen van de interface
Opmerking:

Niet alle versies in de ontwikkeling van het product worden uitgegeven voor het publiek. Het is niet ongebruikelijk om aanzienlijke sprongen te zien tussen releases van patchversies.

Het wordt sterk aanbevolen dat beheerders hun versie zo up-to-date mogelijk houden om te garanderen dat het account volledige toegang heeft tot alle functies en dat alle bekende beveiligingsproblemen met een patch zijn opgelost.

Adobe Sign vereist mogelijk een upgrade naar de nieuwste gepatchte versie bij een ongewenst aantal beveiligingsproblemen of om een kritiek systeemprobleem op te lossen.

Levenscyclus voor ondersteuning van productversie

De levenscyclus voor de ondersteuning van een productversie van een Adobe Sign-integratieproduct is gebaseerd op de hoofdversie van het pakket. Hiermee wordt aangegeven voor welke periode de individuele versie van de integratie actief wordt ondersteund door Adobe Sign.

Adobe Sign ondersteunt de huidige versie van een pakket en de vorige twee hoofdversies (inclusief alle desbetreffende secundaire en patchupdates). Hoofdversies worden als volgt uitgedrukt:

• Huidige versie (N): de nieuwste hoofdversie van het pakket
  • Vorige versie (N-1): de hoofdversie voorafgaand aan de huidige versie
  • Laatst ondersteunde versie (N-2): de twee hoofdversies voorafgaand aan de huidige versie

Als de huidige beschikbare versie van het pakket bijvoorbeeld 23.2.1 is, geldt het volgende:

• Huidige hoofdversie (N) is 23
  • De vorige hoofdversie (N-1) van dit pakket is 22
  • De laatste ondersteunde hoofdversie (N-2) van dit pakket is 21
  • Versies ouder dan 21.0.0 worden niet ondersteund
Versiegrafiek

Levenscyclus voor service van productversie

De levenscyclus voor de service van een productversie definieert het volledige bereik waarin de service kan worden gebruikt. De tijdlijn komt overeen met de levenscyclus voor de ondersteuning van de productversie, inclusief een coulanceperiode van 90 dagen waarin klanten hun upgrade kunnen voltooien.

• Tijdens de coulanceperiode van een niet-ondersteunde versie, geldt de ondersteuning alleen voor de upgrade naar een nieuwere versie, niet voor onderhoud aan een niet-ondersteunde versie
  • Na de coulanceperiode vervalt de service voor de productversie
    • Adobe Sign accepteert geen verzoeken voor versies waarvoor de service niet meer geldt
    • Nadat de integratie is bijgewerkt naar de huidige versie, wordt alle communicatie tussen Adobe Sign en de integratie normaal hervat
Sluitingperiode

Neem bij vragen contact op met uw verkoper of de klantenondersteuning.

Adobe Sign voor Salesforce

Opmerking:

Alle organisaties moeten zo snel mogelijk een upgrade uitvoeren naar minimaal v21.5.11.

Versie 21.5.11 wordt vereist voor alle latere versies. Deze versie moet worden geïnstalleerd voordat u een upgrade uitvoert naar een latere versie.

Aanvullende artikelen

Adobe Sign toevoegen aan uw Salesforce-e-mailcomponent

Verzend of annuleer overeenkomsten, stel herinneringen in en meer, rechtstreeks vanuit uw e-mailprogramma. Beschikbaar voor Outlook en Gmail

Adobe Sign-connector voor Salesforce CPQ

Een knop toevoegen om uw CPQ-offertes rechtstreeks van de offertepagina naar Adobe Sign te verzenden

Adobe Sign om documenten zelf te ondertekenen (Community Cloud)

Als u communityportals gebruikt en ondertekenbare documenten wilt verschaffen

► Adobe Sign voor eenvoudig ondertekenen (Community Cloud)

Dit is een component voor Community Cloud die een ontwikkelaar toestaat de handtekeningssjablonen in andere Lightning-componenten in te sluiten

Toegang verlenen tot Salesforce-gebruikers/profielen

Als u de Adobe Sign-app niet voor Alle gebruikers hebt geconfigureerd

Werken met batchovereenkomsten

Voor het genereren van batchovereenkomsten op basis van door de gebruiker gedefinieerde criteria

Conversie-instellingen voor potentiële klanten