Jotkin CC 2015 -sovellukset saattavat kaatua heti Mac OS -käyttöjärjestelmän käynnistämisen jälkeen. Tämä ongelma saattaa ilmetä seuraavien sovellusten 16. kesäkuuta julkaistussa versiossa:

• Photoshop CC 2015
  • Illustrator CC 2015
  • InDesign CC 2015
  • Premiere Pro CC 2015
  • After Effects CC 2015
  • Flash Pro CC 2015
  • InCopy CC 2015
  • Prelude CC 2015

Ratkaisu

Ratkaisu 1: Asenna Dreamweaver CC (2015)

• Avaa Mac-tietokoneellasi Adobe Creative Cloud -työpöytäsovellus ja siirry sovelluksiin
  • Asenna Dreamweaver CC (2015)

Ratkaisu 2: Asenna Muse CC 2014.3.2

• Avaa Mac-tietokoneellasi Adobe Creative Cloud -työpöytäsovellus ja siirry sovelluksiin.
  • Víeritä kohtaan ETSI LISÄÄ SOVELLUKSIA, osoita Aiempi versio > NÄYTÄ AIEMMAT VERSIOT.
  • Osoita Muse-sovelluksen asennuspainiketta ja valitse sitten CC (2014) 2014.3.2.

Ratkaisu 3: Asenna Acrobat Pro DC

• Avaa Mac-tietokoneellasi Adobe Creative Cloud -työpöytäsovellus ja siirry sovelluksiin.
  • Asenna Acrobat Pro DC
  • Ennen Acrobat Pro DC:n asentamista sinua pyydetään poistamaan vanha Acrobat-versio.