CC 2015 -sovellukset kaatuvat käynnistettäessä | Mac OS

Jotkin CC 2015 -sovellukset saattavat kaatua heti Mac OS -käyttöjärjestelmän käynnistämisen jälkeen. Tämä ongelma saattaa ilmetä seuraavien sovellusten 16. kesäkuuta julkaistussa versiossa:

• Photoshop CC 2015
  • Illustrator CC 2015
  • InDesign CC 2015
  • Premiere Pro CC 2015
  • After Effects CC 2015
  • Flash Pro CC 2015
  • InCopy CC 2015
  • Prelude CC 2015

Ratkaisu

Ratkaisu 1: Asenna Dreamweaver CC (2015)

• Avaa Mac-tietokoneellasi Adobe Creative Cloud -työpöytäsovellus ja siirry sovelluksiin
  • Asenna Dreamweaver CC (2015)

Ratkaisu 2: Asenna Muse CC 2014.3.2

• Avaa Mac-tietokoneellasi Adobe Creative Cloud -työpöytäsovellus ja siirry sovelluksiin.
  • Víeritä kohtaan ETSI LISÄÄ SOVELLUKSIA, osoita Aiempi versio > NÄYTÄ AIEMMAT VERSIOT.
  • Osoita Muse-sovelluksen asennuspainiketta ja valitse sitten CC (2014) 2014.3.2.

Ratkaisu 3: Asenna Acrobat Pro

• Avaa Mac-tietokoneellasi Adobe Creative Cloud -työpöytäsovellus ja siirry sovelluksiin.
  • Asenna Acrobat Pro
  • Ennen Acrobat Pro:n asentamista sinua pyydetään poistamaan vanha Acrobat-versio.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa