Syy

Kesäkuussa 2016 julkaistusta Adobe® Creative Cloud® -versiosta lähtien sovellukset ovat siirtyneet käyttämään Visual C++® 2015 Runtimea, jonka tarjoaa Microsoft®.

Muutos on tehty sen varmistamiseksi, että Creative Cloud -ohjelmistossa käytetään suorituspalveluja, joita Microsoft tällä hetkellä tukee. Microsoft ei enää tue aiemmin käytettyjä, vanhempia versioita ja edellyttää ohjelmistomme päivitystä uusimpaan versioon.

Vaatimukset

Tämän siirtymän yhteydessä uusin Creative Cloud -versiomme edellyttää, että VC 2015 Runtime on asennettu järjestelmään ohjelmiston avulla, jotta se toimii oikein.

Tämän seurauksena vanhemmat käyttöjärjestelmät edellyttävät joitakin Microsoft-päivityksiä, esimerkkeinä seuraavat:

• Windows 7
  • Windows 8.1

Vaiheet

Lataa ja asenna seuraava päivitys Microsoftilta.

Huomautus:

Seuraavat käyttöjärjestelmäpäivitykset on asennettava, jotta tämä päivitys voidaan suorittaa.

Ongelmat

Jokin seuraavista virheilmoituksista tulee näkyviin, kun yrität asentaa tai käynnistää Creative Cloud -sovelluksen ilman Runtime-päivitystä:

Virhe asennuksen aikana (Creative Cloud -työpöytäsovellus)

Microsoftin julkaisemat Windows-päivitykset, joita tämän tuotteen asentaminen edellyttää, eivät ole käytettävissä tässä tietokoneessa. Asenna pakolliset päivitykset ja yritä uudelleen.

Virhe käynnistyksen aikana

Ohjelmaa ei voi käynnistää, koska api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll puuttuu tietokoneesta. Yritä korjata ongelma asentamalla ohjelma uudelleen.

IT-osaston suorittama käyttöönotto

Creative Cloud Työryhmille- tai Creative Cloudin yritysversio -ohjelmien kautta suoritettavien hallittujen käyttöönottojen tapauksessa Creative Cloud Packager -pakkausohjelmistoa käyttävien IT-järjestelmänvalvojien on tarkistettava, että Windows-järjestelmiin on asennettu kaikki pakolliset päivitykset.

IT-järjestelmänvalvojan Creative Cloud Packagerin avulla käyttöönottamat sovellukset antavat seuraavan virheilmoituksen, mikäli oikeaa Runtime-versiota ei ole asennettu:

• Ohjelmaa ei voi käynnistää, koska api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll puuttuu tietokoneesta. Yritä korjata ongelma asentamalla ohjelma uudelleen.

Käyttäjilläsi ei välttämättä ole tarvittavia oikeuksia asentaa päivityksiä käyttöjärjestelmään, joten on tärkeää tarkistaa, että edellä mainitut pakolliset päivitykset asennetaan, jotta Creative Cloud -tuotteiden käyttöä voidaan jatkaa.

Ongelman ratkaiseminen ei edellytä sovellusten uudelleenasentamista.