Jokin seuraavista virheilmoituksista tulee näkyviin, kun yrität asentaa tai käynnistää Creative Cloud -sovelluksen:

Virhe sovelluksen asennuksen aikana

Microsoftin julkaisemat Windows-päivitykset, joita tämän tuotteen asentaminen edellyttää, eivät ole käytettävissä tässä tietokoneessa. Asenna pakolliset päivitykset ja yritä uudelleen.

Virhe sovelluksen käynnistyksen aikana

Ohjelmaa ei voi käynnistää, koska api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll puuttuu tietokoneesta. Yritä korjata ongelma asentamalla ohjelma uudelleen.

dll-virhe

Ratkaisu

Puuttuva dll (api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll ) asennetaan Windows-päivityksen yhteydessä. Ratkaise tämä ongelma lataamalla ja asentamalla Microsoftin Universal C Runtime -päivitys Windows-käyttöjärjestelmälle.

Huomautus:

Jotta voit asentaa tämän päivityksen, sinulla tulee olla seuraavat käyttöjärjestelmäpäivitykset asennettuna järjestelmääsi.