Creative Cloudin päivittämisen jälkeen ilmestyy uusi kansio | macOS

Näetkö laitteessasi punaisella kuvakkeella merkityn uuden Kirjasto-kansion sen jälkeen, kun olet päivittänyt Creative Cloudin macOS:ssä? Ota selvää, miten voit poistaa kansion.

Miksi näen macOS:ssä uuden Kirjasto-kansion Creative Cloudin päivittämisen jälkeen?

Kun päivität Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen versioon 5.4.1.534, luodaan Kirjasto-kansio. Näet kansion kuvakkeessa myös punaisen merkin, joka osoittaa, että et voi käyttää kansiota ilman järjestelmänvalvojan salasanaa.

macOS:ssä luotu tyhjä Kirjasto-kansio

Voiko tämä kansio vahingoittaa laitettani?

Ei, tämä kansio ei vahingoita laitettasi millään tavalla.

Miten voin poistaa tämän kansion laitteestani?

1. Asenna Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen viimeisin päivitys Creative Cloud ‑sivustosta.

En halua päivittää niin pian.

Jos haluat odottaa, että julkaistaan toinen pääversio, ennen kuin päivität sovelluksen, voit poistaa kansion (sinua pyydetään antamaan järjestelmänvalvojan salasana). Kun kansio poistetaan, se ilmestyy uudelleen, mutta siinä ei enää ole punaista merkkiä.

Huomautus:

Jos sinua pyydetään myöntämään asennusohjelmalle lupa käyttää Tiedostot-kansiossa olevia tiedostoja, valitse OK.

2. Poista kansio.

Et enää näe kansiota laitteessasi.

Jatkuvatko ongelmat?

Jos sinulla on edelleen tähän ongelmaan liittyviä kysymyksiä tai huolenaiheita, kerro niistä meille Adobe-yhteisössä.