Jos kirjaudut Adobe-sovellukseen yrityskäyttäjänä, kirjautuminen epäonnistuu tai se ei tule valmiiksi.

Tämä ongelma ilmenee, jos yrityksesi käyttöoikeustiedot tallennetaan macOS:n Avainnippuun jollekin muulle palvelimelle (kuten verkon jakamispalvelimelle) tietokoneellasi.

Ratkaisu

Poista muiden saman toimialueen palvelinten (kuten verkon jakamispalvelimen) yritykseen liittyvät Avainnippu-merkinnät ja käynnistä tietokone uudelleen.