Ongelma

Jos verkko vaatii NTLM-todennusta ja käytät macOS-tietokonetta, seuraava valintaikkuna tulee näkyviin, kun käynnistät Adobe-sovelluksen. Et voi käyttää sovellusta.

Tilausta ei voi tarkistaa

Ratkaisu

  1. Kirjaudu sisään Creative Cloud -työpöyt äsovellus.

  2. Valitse oikean yläkulman hammasrataskuvake ja valitse sitten Tarkista sovelluspäivitykset.

    CCDA:n päivitysten tarkistaminen
  3. Käynnistä sovellus uudelleen.

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Lakisääteiset ilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö