Asennusvaihtoehtoja ei voi valita Windows Server -käyttöjärjestelmässä

Ongelma

Kun Adobe-tuotetta asennetaan Windows Server -käyttöjärjestelmään, Asennusvaihtoehdot-näytön asetuksia ei voi valita.

Kieli- ja sijaintiasetuksia ei voi valita

Ratkaisu

Ratkaise ongelma poistamalla IE Enhanced Security Configuration -kohta käytöstä.

1. Siirry kohtaan Start > Server Manager.

2. Valitse Server Manager -valintaikkunassa Local Server.

3. Valitse IE Enhanced Security Configuration kohdasta Properties.

4. Poista järjestelmänvalvojien tai käyttäjien käytöstä käyttäjätilisi mukaan.

5. Asenna tuote.