Ongelma

Kun Adobe-tuotetta asennetaan Windows Server -käyttöjärjestelmään, Asennusvaihtoehdot-näytön asetuksia ei voi valita.

Asetuksia ei voi valita
Kieli- ja sijaintiasetuksia ei voi valita

Ratkaisu

Ratkaise ongelma poistamalla IE Enhanced Security Configuration -kohta käytöstä.

  1. Siirry kohtaan Start > Server Manager.

  2. Valitse Server Manager -valintaikkunassa Local Server.

  3. Valitse IE Enhanced Security Configuration kohdasta Properties.

  4. Poista järjestelmänvalvojien tai käyttäjien käytöstä käyttäjätilisi mukaan.

  5. Asenna tuote.

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Lakisääteiset ilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö