Automatisoitu julkaisu XML-kielen ja komentosarjojen avulla

Saat syvällistä tietoa Adobe® InCopy® -ohjelmiston XML- ja komentosarjatuesta. Näin luot vahvan perustan mukautetuille ratkaisuille, jotka vastaavat erityisiä toimituksellisia julkaisuvaatimuksia.

Saat syvällistä tietoa Adobe® InCopy® -ohjelmiston XML- ja komentosarjatuesta. Näin luot vahvan perustan mukautetuille ratkaisuille, jotka vastaavat erityisiä toimituksellisia julkaisuvaatimuksia.

XML-resurssit

XML-muunnos XSL:n avulla

Voit muuntaa XML-kielen HTML-muotoon tai mihin tahansa tekstimuotoon, kuten perustekstiksi, PDF:ksi, PostScriptiksi®, HTML:ksi, muuhun XML-muotoon ja Adobe InDesign® -ohjelmiston nimiöidyksi tekstiksi (lainaus julkaisusta ”Real World Adobe InDesign CS2”).

Cox Newspapers

Voit tutustua siihen, kuinka suuri sanomalehtiketju, Cox Newspapers, on selkeyttänyt julkaisua eri medioissa ja kehittänyt brandiaan InDesignin sekä InCopyn avulla.

Katso tai lataa (PDF, 700 kt) tiedosto

Time Out New York

Voit tutustua siihen, kuinka New York Cityn viikoittain ilmestyvä perinteinen taiteen sekä viihteen julkaisu, Time Out New York, on ollut edelläkävijänä ja soveltanut XML:ää SoftCare K4 -julkaisujärjestelmässä käyttämällä InDesign- ja InCopy-ohjelmistoja.

BusinessWeek

Lue, kuinka BusinessWeek on pystynyt yhdistämään erilliset tulostus- ja web-työnkulut yhdeksi virtaviivaiseksi prosessiksi käyttämällä InDesignia, InCopya, SoftCare K4 -julkaisujärjestelmää sekä tehokasta XML-kieltä.

Komentosarjaresurssit

Adobe InCopy käyttää komentosarjoja, joiden avulla voit selkeyttää työnkulkuja ja luoda mukautettuja ratkaisuja. Voit automatisoida hankalia tuotanto- ja toimitustehtäviä alkaen dokumenttien perushallinnasta teksti- ja kirjasintoimintoihin. Luot mukautettuja käyttöliittymäelementtejä, kuten kelluvia paneeleja, tilannepalkkeja ja vuorovaikutteisia valintaikkunoita, sekä lisäät erityisiä valikkokohteita. Seuraavien resurssien avulla aloittelijat pääsevät alkuun ja kokeneet käyttäjät laajentavat tietojaan.

Komentosarjojen esittely

Tämä informatiivinen opas sisältää komentosarjojen käytön perusteet Adobe Creative Suite® 4 -sovelluksissa.

Katso tai lataa (PDF, 851 kt) tiedosto

Adobe Creative Suiten JavaScript -työkalujen opas

Tässä dokumentissa on tietoja JavaScriptin ominaisuuksista, työkaluista ja objekteista, jotka ovat yhteisiä kaikille JavaScriptiä tukeville Adobe Creative Suite® -komponenteille.

Katso tai lataa JavaScript-työkalujen opas (PDF, 4,3 Mt) tiedosto

InDesignin XML-resurssit

InDesigniin on saatavana myös XML-resursseja.

XMP-resurssit

XMP – Älykkyyden lisäys mediaan

Adoben Extensible Metadata Platform (XMP) on merkintäteknolgia. Sen avulla voi upottaa tiedoston tietoja, joita kutsutaan metatiedoiksi, itse tiedostoon. Katso XMP-web-sivustosta lisätietoja siitä, kuinka yhteistyökumppanit käyttävät XMP-teknologiaa ja kuinka sitä käytetään standardeissa.

XMP-teknologia kehittäjille

XMP-työkalusarjan avulla voit integroida metatietojen toiminnot tuotteeseen tai ratkaisuun. Se tukee Mac OS-, Windows®- ja UNIX®-käyttöjärjestelmää, ja sen toimitukseen kuuluu näytteitä, dokumentaatio, lähdekoodi ja projektitiedostot. XMP-työkalusarja on käytettävissä BSD-käyttöoikeudella.

Siirry lisätietoihin:

Mukautetut ratkaisut

Laajennukset