Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Edge Animate ladataan ja asennetaan?

Marraskuusta 2015 lähtien Adobe ei ole enää aktiivisesti kehittänyt Edge Animatea. Aiemman version voi kuitenkin edelleen asentaa Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta käsin. Katso ohjeet kohdasta Miksi Adobe on lopettanut tietyn sovelluksen kehittämisen?

Miksi Edge Animate ei asennu?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta latauksen ja asennuksen vianmääritysopas.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa Edge Animaten toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Edge Animaten ja muut Creative Cloud -sovellukset enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten päivitän tai muutan jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Päivitä tai muuta tilausta näiden vaiheittaisten ohjeiden avulla.

Kuinka peruutan sen ja mitä tapahtuu tiedostoilleni?

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Opi peruuttamaan erityyppiset Creative Cloud -jäsenyydet ja ymmärtämään Adoben tilausehdot.

Yleisiä tehtäviä

Mitä grafiikkaformaatteja Edge Animate tukee?

Edge Animate tukee PNG-, GIF-, JPG- ja SVG-kuvia. Tästä Parhaat grafiikkakäytännöt -oppaasta löytyy ohjeita sen määrittämiseksi, milloin mitäkin tiedostomuotoa käytetään.

Miten luodaan animaatio?

Aloita ensimmäisen animaation luonti tämän opastusvideon avulla. Opi tämän opastusvideon avulla, miten verkkojuliste rakennetaan avainkehysten ja siirtymien avulla.

Miten lisään animaation verkkosivustolle?

Opi lisäämään animoitu sisältö Muse-verkkosivulle tai Dreamweaver-sivustolle.

Voinko lisätä videon animaatioon?

Kyllä. Katso ohjeet kohdasta Videon lisääminen animaatioihin.

Mistä löytyy lisätietoa Edge Animatesta?

Lue Edge Animaten usein kysytyt kysymykset, josta löytyy arvokasta tietoa tuotteen käytöstä. Tietoja erityyppisistä animoiduista sisällöistä joita voit luoda, erityyppisistä grafiikoista joita voit tuoda ja viedä ja paljon muuta.

Yhteisö

Suositut liittyvät foorumit