Vianmääritys ja ohje

Lataaminen ja asentaminen

Voit ladata Flash Builderin Adobe Flash Builder 4.7 Premium -sivulta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen. Jos olet hankkinut Flash Builderin erillisversion, asennusohjeet löytyvät julkaisutiedoista.

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta latauksen ja asennuksen vianmääritysopas.

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Lataa kokeiluversio kirjautumalla sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Lue, miten Creative Cloud -kokeiluversio ladataan ja asennetaan.

Voit asentaa Flash Builderin ja muut Creative Cloud -sovellukset enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Unohditko salasanasi? Opi nollaamaan ja muuttamaan se.

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Päivitä tai muuta tilausta näiden vaiheittaisten ohjeiden avulla.

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Katso ohjeet Creative Cloud -jäsenyyden peruuttamiseen ja tutustu Adoben tilausehtoihin.

Yleiset ongelmat

Tämä virheviesti esiintyy, kun oletuksena oleva Java-virtuaalimuisti ei riitä siihen, että Flash Builder toimisi tehokkaasti. Hae ratkaisuja ohjeesta Hidas suorituskyky, muisti ei riitä -virheviestit.

Napsauta virheviestin kohtaa Ei, jolloin voit jatkaa virheenetsintää. Lue, kuinka voit jatkossa estää selainta näyttämästä tämän viestin.

Jos saat tämän virheviestin, sinun täytyy mahdollisesti asentaa Flash Builder uudelleen tai asentaa AIR SDK -komponentit manuaalisesti. Katso Virhe | Suorittaminen, vianetsintä, käyttöönotto | iOS-sovellus

Tämä varoitusviesti näkyy, jos käytät työtilaa, joka on luotu Flash Builderin aiemmalla versiolla. Katso ratkaisuja kohdasta Työtilaa koskevat ongelmat.

Muut sovellukset

Katso, miten Flash Builderin AIR SDK päivitetään ActionScript- tai Flex-projekteja varten.

Flash Builder on kehitystyökalu pelien ja verkkosovellusten luomiseen ActionScriptin ja Flexin avulla. Flex on avoimeen lähdekoodiin perustuva sovelluskehys, jota käytetään sovellusten luomiseen. Lisätietoja on Flash Builderin usein kysytyissä kysymyksissä.

Animate-sisältöä (aiemmin Flash Professional) voi käyttää Flash Builderissa sekä ActionScript- että Flex-projekteissa. Katso Flash Builderilla ja Animatella työskentely.

Yhteisö

Suositut liittyvät foorumit

Liittyvät sovellukset ja palvelut