Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Flash Builder ladataan ja asennetaan?

Voit ladata Flash Builderin Adobe Flash Builder 4.7 Premium -sivulta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdastaCreative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen. Jos olet hankkinut Flash Builderin erillisversion, asennusohjeet löytyvät julkaisutiedoista.

Miksi Flash Builder ei asennu?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta latauksen ja asennuksen vianmääritysopas.

Voinko ladata Flash Builderin kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Lataa kokeiluversio kirjautumalla sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa Flash Builderin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Flash Builderin ja muut Creative Cloud -sovellukset enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten päivitän tai muutan jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Päivitä tai muuta tilausta näiden vaiheittaisten ohjeiden avulla.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Kuinka peruutan sen ja mitä tapahtuu tiedostoilleni?

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Opi peruuttamaan erityyppiset Creative Cloud -jäsenyydet ja ymmärtämään Adoben tilausehdot.

Yleiset ongelmat

Miksi saan muisti ei riitä -virheviestin?

Tämä virheviesti esiintyy, kun oletuksena oleva Java-virtuaalimuisti ei riitä siihen, että Flash Builder toimisi tehokkaasti. Hae ratkaisuja ohjeesta Hidas suorituskyky, muisti ei riitä -virheviestit.

Kun suoritan virheenetsintää, saan ”lisäosa ei vastaa” -virheviestin. Mitä voin tehdä?

Napsauta virheviestin kohtaa Ei, jolloin voit jatkaa virheenetsintää. Lue, kuinka voit jatkossa estää selainta näyttämästä tämän viestin.

Saan virheviestin, jonka mukaan iOS-ympäristöä varten tarvittavia AIR-komponentteja ei ole asennettu.

Jos saat tämän virheviestin, sinun täytyy mahdollisesti asentaa Flash Builder uudelleen tai asentaa AIR SDK -komponentit manuaalisesti. Katso Virhe | Suorittaminen, vianetsintä, käyttöönotto | iOS-sovellus

Miksi saan viestin, jonka mukaan työtilassani on ongelma?

Tämä varoitusviesti näkyy, jos käytät työtilaa, joka on luotu Flash Builderin aiemmalla versiolla. Katso ratkaisuja kohdasta Työtilaa koskevat ongelmat.

Muut sovellukset

Miten Adobe AIR SDK päivitetään?

Katso, miten Flash Builderin AIR SDK päivitetään ActionScript- tai Flex-projekteja varten.

Miten Flash Builder ja Flex eroavat toisistaan?

Flash Builder on kehitystyökalu pelien ja verkkosovellusten luomiseen ActionScriptin ja Flexin avulla. Flex on avoimeen lähdekoodiin perustuva sovelluskehys, jota käytetään sovellusten luomiseen. Lisätietoja on Flash Builderin usein kysytyissä kysymyksissä.

Miten Adobe Animatea ja Flash Builderia voi käyttää yhdessä?

Animate-sisältöä (aiemmin Flash Professional) voi käyttää Flash Builderissa sekä ActionScript- että Flex-projekteissa. Katso Flash Builderilla ja Animatella työskentely.

Liittyvät sovellukset ja palvelut