Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Fuse ladataan ja asennetaan?

Voit ladata Fusen Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen.

Miksi Fuse ei asennu?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta latauksen ja asennuksen vianmääritysopas.

Voinko ladata Fusen kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa Fusen toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Fusen ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se käytöstä toisessa aiemmista koneista. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten päivitän tai muutan jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita tilauksen päivittämiseksi ja muuttamiseksi.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Kuinka peruutan sen ja mitä tapahtuu tiedostoilleni?

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Katso ohjeet Creative Cloud -jäsenyyden peruuttamiseen ja tutustu Adoben tilausehtoihin.

Perusteet

Mitkä ovat järjestelmävaatimukset?

Fuse vaatii 4 Gt RAM-muistia ja 5,5 Gt vapaata kiintolevytilaa. Se toimii käyttöjärjestelmissä Windows 7 tai uudempi ja Mac OS X v10.8 ja uudempi. Täydellinen järjestelmävaatimusten luettelo.

Paljonko Fuse maksaa?

Fuse on maksuton teknisen beeta-vaiheen ajan. Lisätietoja kohdassa Fuseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Miten luon 3D-mallin?

Luo ensimmäinen 3D-hahmosi noudattamalla tämän opetusvideon vaiheittaisia ohjeita. Lisäksi tästä esittelyartikkelista saat tietoa perustyönkulusta.

Auta minua perehtymään sovellukseen.

Tutustu työtilan yleiskatsaukseen ja opi säätämään käyttöliittymää ja asetuksia.

Mistä löydän käyttöliittymässä käytettyjen termien selitykset?

Jos digitaalinen 3D-sisältö on sinulle uusi aihe, tutustu visuaaliseen 3D-termien sanakirjaan.

Mukauta

Voinko luoda mukautettua sisältöä?

Kyllä. Jotta voit luoda mukautettua sisältöä, sinun on ensin ladattava Content Creator Pack -sisällönluomispaketti. Valitse Tiedosto > Lataa Content Creator Pack. Lisätietoja mukautetun sisällön luomisesta.

Voinko tuoda toisessa sovelluksessa luotua sisältöä?

Kyllä. Opi tuomaan mukautettua sisältöä, kuten aineita, hahmoja, vaatteita ja hiuksia.

Miten luon mukautetun kehon?

Kun haluat luoda mukautetun kehon, muotoile perushahmoa digitaalisessa mallinnusohjelmassa ja tuo sitten tämä sisältö Fuseen. Opi luomaan mukautettu keho.

Miten mukautan vaatteet tai hiukset?

Kun haluat mukauttaa vaatteet tai hiukset, aloita perushahmolla ja luo mukautettu malli digitaalisella mallinnusohjelmalla. Katso ohjeet Mukautettujen vaatteiden luominen (Create custom clothing) tai Mukautettujen hiusten luominen (Create custom hair).

Muilla sovelluksilla työskentely

Voinko viedä mallini Mixamo- tai Photoshop-ohjelmiin?

Kyllä. Opi viemään sisältöä Fusesta, niin että voit työstää sitä toisessa sovelluksessa.

Huomaa: Tärkeä ilmoitus Mixamo-asiakkaille.
Sivustolta poistetaan ominaisuuksia ja palveluja. Lue, kuinka tämä vaikuttaa sinuun. Käy sivulla http://blogs.adobe.com/adobecare/2017/05/23/download-assets-from-mixamo/.

Miten liitän Fuse-hahmoni valokuvayhdistelmään?

Opi luomaan realistisia valokuvayhdistelmiä Photoshopissa 3D-hahmoilla.

Miten animoin hahmoni?

Animoi Fusessa luomasi 3D-hahmot Photoshopin Creative Cloud 3D Animation (esikatselu) -palvelun avulla.

Miten ostan Mixamo-animaatiopalvelut Fusen kanssa käytettäväksi?

Beeta-vaiheen aikana Mixamo-palvelut ovat maksuttomia kaikille käyttäjille, joilla on Adobe ID -tunnus. Yksinkertaisesti kirjaudu sisään Mixamo-kauppaan Adobe ID -tunnuksellasi. Lisätietoja kohdassa Fuseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Huomaa: Tärkeä ilmoitus Mixamo-asiakkaille.
Sivustolta poistetaan ominaisuuksia ja palveluja. Lue, kuinka tämä vaikuttaa sinuun. Käy sivulla http://blogs.adobe.com/adobecare/2017/05/23/download-assets-from-mixamo/.

Miten käytän Mixamo-animaatiopalveluja?

Etsi tietoja Mixamosta, opetusvideot ja vianmääritykset mukaan lukien, sekä linkkejä Mixamon foorumeille.

Huomaa: Tärkeä ilmoitus Mixamo-asiakkaille.
Sivustolta poistetaan ominaisuuksia ja palveluja. Lue, kuinka tämä vaikuttaa sinuun. Käy sivulla http://blogs.adobe.com/adobecare/2017/05/23/download-assets-from-mixamo/.

Yhteisö

Liity keskusteluun.