Vianmääritys ja ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten SpeedGrade ladataan ja asennetaan?

Voit ladata SpeedGraden Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen.

Miksi SpeedGrade ei asennu?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta latauksen ja asennuksen vianmääritysopas.

Voinko ladata SpeedGraden kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa SpeedGraden toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa SpeedGraden ja muut Creative Cloud -sovellukset enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten päivitän tai muutan jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Päivitä tai muuta tilausta näiden vaiheittaisten ohjeiden avulla.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Kuinka peruutan sen ja mitä tapahtuu tiedostoilleni?

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Opi peruuttamaan Creative Cloud -jäsenyys ja ymmärtämään Adoben tilausehdot.

Yleisiä kysymyksiä

Mikä SpeedGrade on?

SpeedGrade on värimäärittelysovellus, jota käytetään digitaalisissa videoprojekteissa. Lisätietoja löytyy tästä lyhyestä esittelyvideosta.

Miksi Direct Link ei toimi?

Direct Link, joka on integroitu muokkaa-ja-määritä -työnkulku Premiere Pron ja SpeedGraden välillä, ei toimi Premiere Pron uusimman version kanssa. Katso Direct Link -työnkulku Premiere Pron ja SpeedGraden välillä.

Miten tilannekuvia käytetään?

Tietoa siitä, miten Snapshot (tilannekuva) -näkymää ja Snapshot-selainta käytetään ja miten tilannekuvat poistetaan käytöstä ja mistä tiedostoja pääsee käyttämään.

Miten pääsen käyttämään ohjetta, jos verkkoyhteys ei ole käytössä?

Voit ladata PDF-ohjeen, jolloin voit käyttää ohjetta myös silloin, kun verkkoyhteys ei ole käytössä.