Vianmääritys ja ohje

Voit ladata SpeedGraden Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen.

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -tietokonesovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta lataamisen ja asennuksen vianmääritysopas.

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Voit asentaa SpeedGraden ja muut Creative Cloud -sovellukset enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta koneesta.

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Päivitä tai muuta tilausta näiden vaiheittaisten ohjeiden avulla.

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Opi peruuttamaan Creative Cloud -jäsenyys ja ymmärtämään Adoben tilausehdot.

SpeedGrade on värimäärittelysovellus, jota käytetään digitaalisissa videoprojekteissa.

Direct Link, joka on integroitu muokkaa-ja-määritä -työnkulku Premiere Pron ja SpeedGraden välillä, ei toimi Premiere Pron uusimman version kanssa. Katso Direct Link -työnkulku Premiere Pron ja SpeedGraden välillä.

Tietoa siitä, miten Snapshot (tilannekuva) -näkymää ja Snapshot-selainta käytetään ja miten tilannekuvat poistetaan käytöstä ja mistä tiedostoja pääsee käyttämään.

Voit ladata PDF-ohjeen, jolloin voit käyttää ohjetta myös silloin, kun verkkoyhteys ei ole käytössä.