Nykyajan tietoturvauhkien ympäröimänä on erittäin tärkeää päivittää laitteisiin uusimmat suojauspäivitykset. Kaikkein tärkein yksittäinen toimenpide, jonka voit suorittaa pitääksesi ohjelmistosi ja tietokoneesi suojattuina, on käyttää aina Adobe-tuotteen uusinta versiota.

Katso kohdasta Security Bulletins and Advisories tärkeitä tietoja tietoturvahaavoittuvuuksista, jotka saattavat koskea tiettyjä Adobe-tuoteversioita. Päivitä Adobe-ohjelmistosi alla olevien linkkien avulla.

Adobe Acrobat ja Reader

Creative Cloud -sovellukset: Photoshop, Illustrator jne.

Adobe Flash Player

• Itsepalvelu: Adobe Flash Player voi taustapäivitysten ansiosta tarkistaa säännöllisesti, onko uusia päivityksiä saatavissa, ja asentaa ne puolestasi.
  • Hallittu: Noudata Adobe Flash Player Administration Guide -oppaan ohjeita ja ota Flash Player käyttöön koko yrityksessäsi IT-käytäntöjesi mukaisesti.

Adobe Shockwave Player

• Itsepalvelu: Hanki tukea Shockwave Playerin lataamiseen, asentamiseen ja käyttöönottoon selaimessa. Saat myös tukea asennuksen vianmääritykseen Windows- ja Mac OS -käyttöjärjestelmissä.
  • Hallittu: Saat tietoja käyttöoikeudestasi ja Shockwave Player -asennuspakkauksista, joiden avulla Shockwave Player voidaan tarjota loppukäyttäjillesi.

Muut kuin Creative Cloud -sovellukset