Pidä Adobe-ohjelmisto suojattuna uusimpien päivitysten avulla

Nykyajan tietoturvauhkien ympäröimänä on erittäin tärkeää päivittää laitteisiin uusimmat suojauspäivitykset. Kaikkein tärkein yksittäinen toimenpide, jonka voit suorittaa pitääksesi ohjelmistosi ja tietokoneesi suojattuina, on käyttää aina Adobe-tuotteen uusinta versiota.

Katso kohdasta Security Bulletins and Advisories tärkeitä tietoja tietoturvahaavoittuvuuksista, jotka saattavat koskea tiettyjä Adobe-tuoteversioita. Päivitä Adobe-ohjelmistosi alla olevien linkkien avulla.

• Itsepalvelu: Adobe Flash Player voi taustapäivitysten ansiosta tarkistaa säännöllisesti, onko uusia päivityksiä saatavissa, ja asentaa ne puolestasi.
  • Hallittu: Noudata Adobe Flash Player Administration Guide -oppaan ohjeita ja ota Flash Player käyttöön koko yrityksessäsi IT-käytäntöjesi mukaisesti.
  • Itsepalvelu: Hanki tukea Shockwave Playerin lataamiseen, asentamiseen ja käyttöönottoon selaimessa. Saat myös tukea asennuksen vianmääritykseen Windows- ja Mac OS -käyttöjärjestelmissä.
  • Hallittu: Saat tietoja käyttöoikeudestasi ja Shockwave Player -asennuspakkauksista, joiden avulla Shockwave Player voidaan tarjota loppukäyttäjillesi.