Adobe on testannut yhteistyössä Applen kanssa Adobe Creative Cloud -sovellusten luotettavuuden, toiminnan ja käyttökokemuksen Intel-pohjaisissa järjestelmissä, joissa on Mac OS X El Capitan (versio 10.11). Kaikkien Creative Cloud -tuotteiden uusimmat versiot ovat yhteensopivia.

Olemme tietoisia joistakin ongelmista, joita voi ilmetä OS X El Capitan (10.11) -käyttöjärjestelmään päivittämisen jälkeen. Pyrimme ratkaisemaan nämä ongelmat tulevassa versiossa, mutta sillä välin kehotamme käyttäjiä päivittämään OS X:n uusimpaan versioon (10.11.1) tai jatkamaan OS X 10.10.x:n käyttöä.

Lisätietoja:

Tällä hetkellä ei tarvitse.

Jos ongelmia esiintyy, ilmoita niistä käyttämällä virheraporttilomaketta.

Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan laajennusten yhteensopivuus niiden toimittajilta ennen OS X El Capitan -käyttöjärjestelmään päivittämistä. Ulkopuolisten toimittajien tuotteisiin liittyen tulee ottaa yhteys valmistajaan.

Adobe tarjoaa tukea OS X El Capitan -käyttöjärjestelmää käyttäville asiakkaille asiakastukea koskevien vakiokäytäntöjensä mukaisesti. Lisätietoja tukiohjelmistamme ontukisivullamme.

Kyllä. Jos tuotteen täysversio sopii yhteen OS X El Capitan -käyttöjärjestelmän kanssa, myös kokeiluversio on yhteensopiva. Tässä dokumentissa kuvatut tunnetut ongelmat koskevat myös tuotteen kokeiluversiota.