Smarta taggar fungerar inte i Elements Organizer 15 i Mac OS

När du startar Elements Organizer på din Mac OS, analyserar den inte automatiskt foton i din katalog och genererar inte taggar för dem.
Det här inträffar när du installerar Photoshop Elements från ett användarkonto, har tillgång till det från ett annat användarkonto på samma system.

Lösning

1. Logga in på din Mac dator med det användarkonto som du vill använda med Photoshop Elements.

2. Gå till /library/Application Support/Adobe/Elements Organizer/15.0 och ta bortautotagmappen.

3. Starta Elements Organizer.

Nu kommer Elements Organizer automatiskt att analysera dina foton in din katalog och generera taggar för dem.