Uw Adobe Acrobat Sign e-mailadres wijzigen

Opmerking:

Het onderstaande artikel is bedoeld voor klanten die hun gebruikerslicenties in Adobe Acrobat Sign beheren.

Klanten die Adobe Admin Console gebruiken voor gebruikersbeheer, moeten dit artikel raadplegen >

Uw e-mailadres in de Acrobat Sign-omgeving wijzigen

Alle Adobe Acrobat Sign-gebruikers-ID's zijn gekoppeld aan een e-mailadres. U kunt het e-mailadres wijzigen dat aan uw Acrobat Sign-gebruikers-ID is gekoppeld. Met het systeem kunt u op elk moment slechts één e-mailadres koppelen met één individueel gebruikers-id.

Als u uw e-mailadres verandert, blijven uw documenten en worden ze voort gedeeld.

1. Meld u aan bij uw account en klik op uw naam in de rechterbovenhoek. Kies Mijn profiel in het pop-upmenu.

2. Klik op de koppeling E-mailadres wijzigen

E-mailadres wijzigen via Mijn profiel

3. Verander het e-mailadres in de velden E-mailadres en E-mailadres bevestigen en zorg ervoor dat deze identiek zijn. Klik vervolgens op Opslaan.

4. U krijgt een pagina te zien waarop bevestigd wordt dat uw e-mailadres is gewijzigd en dat er een verificatiebericht is verzonden.

Als u een foutmelding ontvangt, raadpleegt u de volgende sectie om een oplossing te vinden.

5. Controleer het postvak van het e-mailadres waarin u uw account hebt gewijzigd en klik op de koppeling in het bericht.

Uw e-mailadres bevestigen

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online