Volledige instructies voor het upgraden van versies (5.0+) van Adobe Sign voor Microsoft Dynamics CRM.

Overzicht

De upgrade van de Adobe Sign voor Microsoft Dynamics-oplossing vanaf elke 5.x-versie of hoger is een eenvoudig proces: u importeert het nieuwe pakket, verifieert bepaalde configuratie-elementen en vervolgens laat u het pakket zichzelf installeren. Over het algemeen duurt het proces van begin tot einde minder dan 15 minuten voor de meeste beheerders.

U moet het bestaande pakket NIET verwijderen.

Tijdens het upgradeproces wordt het bestaande pakket bijgewerkt met de nieuwe inhoud.

Alle eerdere aanpassingen blijven intact en ook de gebruikerservaring wordt niet gewijzigd.

Neem contact op met de Customer Success-manager om het upgradepakket te verkrijgen.

Het pakket installeren

Meld u aan als beheerder bij uw Dynamics CRM-omgeving

• Ga naar Instellingen > Oplossingen
Ga naar Hoofdmenu > Instellingen > Oplossingen

Het scherm Alle oplossingen wordt geladen:

• Klik op het pictogram Importeren
Het pictogram Importeren

De pagina Oplossingspakket selecteren wordt geladen:

• Blader naar het Adobe Sign v6-bestand dat u hebt gedownload
  • Klik op Volgende
Blader naar het binaire bestand van Adobe Sign v5

De pagina Informatie over oplossing wordt geladen:

• Klik op Volgende
Pagina Informatie over oplossing

De pagina Opties voor importeren wordt geladen:

• Zorg ervoor dat Upgrade is geselecteerd
  • Zorg ervoor dat de optie Aanpassingen overschrijven wel is geselecteerd
  • Zorg ervoor dat de optie Eventuele SDK-berichtverwerkingsstappen inschakelen... geactiveerd is
  • Klik op Importeren
Opties voor het importeren van een upgrade

De pagina Oplossing wordt geïmporteerd wordt geladen en het pakket wordt geïmporteerd.

Dit proces kan een paar minuten duren. Wanneer het proces is voltooid, verschijnt een bevestiging.

• Klik op Sluiten
Het geïmporteerde pakket