Nogle CC 2015-programmer kan gå ned lige efter start i Mac OS. Du kan opleve dette problem i versionen fra 16. juni af følgende programmer:

• Photoshop CC 2015
  • Illustrator CC 2015
  • InDesign CC 2015
  • Premiere Pro CC 2015
  • After Effects CC 2015
  • Flash Pro CC 2015
  • InCopy  CC 2015
  • Prelude CC 2015

Løsning

Løsning 1: Installer Dreamweaver CC (2015)

• På en Mac-computer skal du åbne Adobe Creative Cloud-programmet og skifte til apps
  • Installer Dreamweaver CC (2015)

Løsning 2: Installer Muse CC 2014.3.2

• På en Mac-computer skal du åbne Adobe Creative Cloud-programmet og skifte til apps.
  • Scrol ned til FIND FLERE APPS, klik på tidligere version > VIS TIDLIGERE VERSIONER.
  • Klik på knappen Installer i Muse, og vælg CC (2014) 2014.3.2.

Løsning 3: Installer Acrobat Pro DC

• På en Mac-computer skal du åbne Adobe Creative Cloud-programmet og skifte til apps.
  • Installer Acrobat Pro DC.
  • Du vil blive bedt om at afinstallere den gamle version af Acrobat, inden du kan installere Acrobat Pro DC.

Yderligere oplysninger