Når du prøver at installere eller åbne en Creative Cloud-app, får du en af følgende fejlmeddelelser:

Fejl ved installation af app

De Windows-opdateringer fra Microsoft, der kræves for at installere dette produkt, findes ikke på denne computer. Installer de nødvendige opdateringer, og prøv igen.

Fejl ved åbning af app

Programmet kan ikke starte, fordi api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler på computeren. Prøv at geninstallere programmet for at rette fejlen.

dll-fejl

Løsning

Den manglende dll api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll installeres sammen med en Windows-opdatering. Du løser dette problem ved at downloade og installere Opdatering til Universal Runtime i Windows fra Microsoft.

Bemærk:

For at installere denne opdatering skal du have de følgende opdateringer af operativsystemet installeret på dit system.