Virksomhedsbrugere kan ikke logge på Adobe-programmer i macOS 10.12 eller nyere

Problem

Hvis du logger på et Adobe-program som en virksomhedsbruger, opstår der enten en fejl under login, eller loginprocessen ikke kan gennemføres.

Dette problem opstår, hvis Nøglering i macOS på computeren også gemmer dine legitimationsoplysninger til ressourcer på firmanetværket (f.eks. en filserver).

Løsning

Slet de data i Nøglering, der er relateret til andre servere i domænet (f.eks. filservere) og genstart computeren.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online