Hvis du logger på et Adobe-program som en virksomhedsbruger, opstår der enten en fejl under login, eller loginprocessen ikke kan gennemføres.

Dette problem opstår, hvis Nøglering i macOS på computeren også gemmer dine legitimationsoplysninger til ressourcer på firmanetværket (f.eks. en filserver).

Løsning

Slet de data i Nøglering, der er relateret til andre servere i domænet (f.eks. filservere) og genstart computeren.