Problem

Hvis dit netværk kræver NTLM-godkendelse, og du bruger en MacOS-computer, vises følgende dialogboks, når du starter et Adobe-program. Du kan ikke bruge programmet.

Abonnementet kan ikke bekræftes

Løsning

  1. Log på Creative Cloud-computer programmet.

  2. Klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne, og klik derefter på Søg efter programopdateringer.

    Kontrollér, om der er opdateringer i CCDA
  3. Genstart programmet.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online