Når du installerer et Adobe-produkt på Windows Server, kan du ikke vælge nogen indstillinger i vinduet Installationsindstillinger.

Indstillinger kan ikke vælges
Indstillinger for sprog og lokalitet kan ikke vælges

Løsning

For at løse dette problem skal du deaktivere Udvidet sikkerhedskonfiguration i Internet Explorer.

1. Klik på Start > Serverstyring.

2. Vælg Lokal server i dialogboksen Serverstyring.

3. Klik på Udvidet sikkerhedskonfiguration i Internet Explorer under Egenskaber.

4. Slå indstillingen fra for administratorer eller brugere, afhængigt af typen af din brugerkonto.

5. Installer programmet.