Systemkrav til installation af Adobe-apps

Adobe-apps har varierende mindste systemkrav. Se følgende sider for at finde alle systemkrav til din Adobe-app:

Tilgængelighed af sprog

Du kan downloade og installere Adobe-apps på de tilgængelige sprog. I modsætning til køb af traditionel software, hvor alle komponenter er på det samme sprog, kan du vælge mellem forskellige sprog for hvert produkt. Så du kan have forskellige sprogversioner af hvert enkelt produkt afhængigt af dine behov. Se produktlinkene i afsnittet om systemkrav for at få en komplet liste over sprog for hver Adobe-app.

Systemkrav til Adobe-installationsprogrammer

OS-kompatibilitet

• Microsoft Windows 7 eller nyere
  • Mac OS X v10.9 eller nyere

Anbefalede browserversioner

Mac OS X Windows 7 Windows 8 Windows 10
  • Safari 7.x eller nyere
  • Internet Explorer 11
  • Internet Explorer 11
  • Internet Explorer 11
  • Google Chrome
  • Google Chrome
  • Google Chrome
  • Google Chrome
  • Firefox 4 eller nyere
  • Firefox 4 eller nyere
  • Firefox 4 eller nyere
  • Firefox 4 eller nyere

Andre krav

• 100 MB ledig plads på harddisken for at starte installationsprogrammet.
  • Kan ikke installeres på et diskdrev på Mac, hvor der skelnes mellem store og små bogstaver.