Er du ikke i stand til at downloade Adobe-apps på grund af problemer med internetforbindelsen, f.eks. manglende forbindelse, begrænset forbindelse eller ingen adgang til netværksdrev? Find ud af, hvordan du løser sådanne problemer.

Når du downloader eller installerer Adobe-apps, vises der muligvis en fejlmeddelelse om, at der er problemer med internetforbindelsen, eller at den er ustabil. Problemerne kan løses ved at følge nedenstående trin i den nævnte rækkefølge.

Du skal bruge internetforbindelsen til at downloade og opdatere apps. Kontrollér, om du har forbindelse til internettet, og klik på Prøv igen.

Softwarefirewalls begrænser adgangen til computeren. Nogle softwarefirewalls viser en meddelelse når et program forsøger at få adgang til internettet. Nogle brugere har rapporteret om tilfælde, hvor indstillinger i software- eller hardwarefirewallen var skyld i, at der opstod fejl under filoverførsler. Den mest almindelige fejl i disse tilfælde er fejl 205. Andre fejl kan opstå pga. firewallens konfiguration.

• Hvis du bliver bedt om det, skal du tillade, at Creative Cloud-klientprogrammet får adgang til internettet.
  • Hvis der ikke vises en meddelelse, skal du deaktivere dine softwarefirewalls midlertidigt for at afgøre om de forhindrer adgang til internettet. Du kan få hjælp i firewallsoftwarens dokumentationen.

Bemærk:

Hvis du ikke kan finde dokumentationen og deaktivere softwarefirewallen midlertidigt, skal du deaktivere Startelementer og -tjenester. Dette deaktiverer de fleste softwarefirewalls. Vælg operativsystemet på nedenstående liste for at få specifikke anvisninger for deaktivering af startelementer og -tjenester:

Deaktiver antivirussoftwaren midlertidigt. I dokumentationen til antivirusprogrammet kan du læse, hvordan du deaktiverer viruskontrollen midlertidigt.

Mange virksomheder bruger en hardwarefirewall og proxyserver, som kan forhindre, at softwaren opretter adgang til en ekstern server. En hardwareløsning vil være gældende for alle computerne på virksomhedens netværk. De fleste hjemmenetværk bruger ikke hardwarefirewalls eller proxyservere.

• Kontakt virksomhedens it-afdeling for at få oplysninger om firewallen eller proxyserveren.
  • Konfigurer din browser vha. oplysningerne om firewallen eller proxyserveren.
  • Konfigurer virksomhedens firewall til at forbigå serverne. Der oprettes adgang til følgende servere:
    • ccmdl.adobe.com:80
    • swupmf.adobe.com:80
    • swupdl.adobe.com:80

Hvis du er tilsluttet via wi-fi, kan du prøve med et netværkskabel. Hvis du er tilsluttet via en kabelforbindelse, kan du prøve med et andet kabel.