Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg Flash Builder?

Du kan downloade Flash Builder fra Adobe Flash Builder 4.7 Premium-siden. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. For at få flere oplysninger om, hvordan du installerer ældre versioner eller tjekker, om der er opdateringer, se Download dine Creative Cloud-apps. Hvis du har købt en enkeltstående version af Flash Builder, kan du finde installationsanvisninger i produktbemærkningerne.

Hvorfor kan Flash Builder ikke installeres?

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Kan jeg downloade en prøveversion af Flash Builder?

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps vha. kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Find ud af, hvordan du downloader og installerer en Creative Cloud-prøveversion.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg installere Flash Builder på en anden computer?

Du kan installere Flash Builder og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Har du glemt din adgangskode? Find ud af, hvordan du nulstiller og ændrer den.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Hvordan opgraderer eller ændrer jeg mit medlemskab?

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg denne trin-for-trin-vejledning for at opgradere eller ændre din plan.

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvordan annullerer jeg, og hvad sker der med mine filer?

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lageret vil være reduceret til 2 GB. Læs, hvordan du annullerer dit Creative Cloud-medlemskab og forstår Adobes abonnementsvilkår.

Almindelige problemer

Hvorfor får jeg en fejlmeddelelse om, at der ikke er mere hukommelse?

Fejlen opstår, når den virtuelle Java-standardhukommelse ikke er stor nok til, at Flash Builder kan køre effektivt. Der findes løsningsforslag i Ringe ydeevne, fejl pga. for lidt hukommelse.

Jeg får en fejlmeddelelse om, at et "plugin ikke svarer", når jeg udfører fejlfinding. Hvad kan jeg gøre?

Klik på Nej i fejlmeddelelsen, hvis du vil fortsætte med at udføre fejlfinding. Find ud af, hvordan du forhindrer browseren i at vise meddelelsen fremover.

Jeg får en fejlmeddelelse om, at AIR-komponenterne for iOS-platformen ikke er installeret.

Hvis du får denne fejl, skal du muligvis geninstallere Flash Builder eller installere AIR SDK-komponenterne manuelt. Se Fejl | Kørsel, fejlfinding, implementering | iOS-app.

Hvorfor vises der en meddelelse om, at der er problemer med arbejdsrum?

Denne advarsel vises, hvis du bruger et arbejdsrum, der er oprettet med en ældre version af Flash Builder. Der findes løsningsforslag i Problemer med arbejdsrum.

Andre apps

Hvordan opdaterer jeg Adobe AIR SDK?

Find ud af, hvordan du opdaterer AIR SDK i Flash Builder for ActionScript- eller Flex-projekter.

Hvad er forskellen mellem Flash Builder og Flex?

Flash Builder er et udviklingsværktøj, som bruges til at oprette spil og webapps vha. ActionScript og Flex. Flex er et open source-framework, som bruges til oprettelse af programmer. Du kan få flere oplysninger under Ofte stillede spørgsmål om Flash Builder.

Hvordan arbejder Adobe Animate og Flash Builder sammen?

Du kan bruge indhold fra Animate (tidligere Flash Professional) både i ActionScript- og Flex-projekter i Flash Builder. Se Sådan arbejder du med Animate og Flash Builder.

Fællesskab

Deltag i samtalen.

Populære relaterede fora

Relaterede apps og tjenester