Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg Fuse?

Du kan downloade Fuse fra Creative Cloud-apps-kataloget. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. For at få flere oplysninger om, hvordan du installerer ældre versioner eller tjekker, om der er opdateringer, se Download dine Creative Cloud-programmer.

Hvorfor kan jeg ikke installere Fuse?

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Kan jeg downloade en prøveversion af Fuse?

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps vha. kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde yderligere oplysninger i Download og installation af Creative Cloud-prøveversion.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg installere Fuse på en anden computer?

Du kan installere Fuse og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Hvordan opgraderer eller ændrer jeg mit medlemskab?

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin-instruktioner for at opgradere eller ændre din plan

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvordan annullerer jeg, og hvad sker der med mine filer?

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lageret vil være reduceret til 2 GB. Find ud af, hvordan du opsiger dit Creative Cloud-medlemskab, og læs Adobes abonnementsvilkår.

Det grundlæggende

Hvad er systemkravene?

Fuse kræver 4 GB RAM og 5.5 GB af tilgængelig harddisk-plads. Den kører på Windows 7 eller senere og Mac OS X v10.8 og senere. Få hele listen over systemkravene.

Hvor meget koster Fuse?

Fuse er gratis i betaperioden. Find ud af mere i Fuse FAQ.

Hvordan skaber jeg en 3D-model?

Gå igennem denne trin-for-trin-vejledning i at oprette din første 3D-figur. Du kan også få information om det grundlæggende arbejdsforløb i denne introduktionsartikel.

Hjælp mig med at blive orienteret.

Få et overblik over arbejdsrummet, og lær hvordan man justerer brugergrænsefladen og præferencerne.

Hvor kan jeg lære betydningen af udtryk, som bruges på grænsefladen?

Hvis du ikke er bekendt med digitalt indhold i 3D, så tjek vores visuelle ordbog med 3D-udtryk.

Tilpas

Kan jeg oprette skræddersyet indhold?

Ja. For at oprette skræddersyet indhold er du først nødt til at downloade Indholdsskaberpakken. Vælg Fil > Download Indholdsskaberpakke. Lær mere om oprettelse af skræddersyet indhold.

Kan jeg importere indhold, som jeg oprettede i en anden app?

Ja. Lær hvordan man importerer skræddersyet indhold, inklusiv substanser, figurer, beklædning og hår.

Hvordan skaber jeg en skræddersyet krop?

For at skabe en skræddersyet krop former du en grundlæggende figur i din digitale formningssoftware, og importerer dernæst det indhold ind i Fuse. Lær hvordan man skaber en skræddersyet krop.

Hvordan skræddersyr jeg tøjet eller håret?

For at skabe skræddersyet tøj eller hår starter du med en grundlæggende figur, og skaber dernæst en skræddersyet form i din digitale formningssoftware. Se Skab skræddersyet tøj eller Skab skræddersyet hår.

Arbejd med andre apps

Kan jeg eksportere min model til Mixamo eller Photoshop?

Ja. Lær hvordan man eksporterer indhold fra Fuse for at arbejde med den i et andet program.

Bemærk: Vigtig besked til Mixamo-kunder.
Vi er ved at udfase funktioner og tjenester på dette websted. Læs mere om, hvordan dette påvirker dig. Gå til http://blogs.adobe.com/adobecare/2017/05/23/download-assets-from-mixamo/.

Hvordan inkluderer jeg min Fuse-figur i en billedesammensætning?

Lær hvordan man skaber realistiske billedesammensætninger i Photoshop med 3D-figurer.

Hvordan animerer jeg min figur?

Brug Creative Cloud 3D Animering (forhåndsvisning) service i Photoshop for at animere 3D-figurer, som du skaber i Fuse.

Hvordan kan jeg købe Mixamo-animeringsservice til at bruge med Fuse?

I betaperioden er Mixamo-tjenesterne gratis for alle brugere med et Adobe ID. Du skal bare logge ind på Mixamp-butikken med dit Adobe ID. Lær mere i Fuse FAQ.

Bemærk: Vigtig besked til Mixamo-kunder.
Vi er ved at udfase funktioner og tjenester på dette websted. Læs mere om, hvordan dette påvirker dig. Gå til http://blogs.adobe.com/adobecare/2017/05/23/download-assets-from-mixamo/.

Hvordan bruger jeg Mixamo-animeringstjenester?

Find information om Mixamo inklusiv vejledninger, fejlfindingoplysninger og links til Mixamo-forummer.

Bemærk: Vigtig besked til Mixamo-kunder.
Vi er ved at udfase funktioner og tjenester på dette websted. Læs mere om, hvordan dette påvirker dig. Gå til http://blogs.adobe.com/adobecare/2017/05/23/download-assets-from-mixamo/.

Fællesskab

Deltag i samtalen.