Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg SpeedGrade?

Du kan downloade SpeedGrade fra Creative Cloud-appkataloget. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. Du kan få flere oplysninger, herunder hvordan man installerer ældre versioner eller søger efter opdateringer, i Overførsel og installation af Creative Cloud-apps.

Hvorfor kan SpeedGrade ikke installeres?

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Kan jeg downloade en prøveversion af SpeedGrade?

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps vha. kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde yderligere oplysninger i Download og installation af Creative Cloud-prøveversion.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg installere SpeedGrade på en anden computer?

Du kan installere SpeedGrade og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Hvordan opgraderer eller ændrer jeg mit medlemskab?

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg denne trin-for-trin-vejledning for at opgradere eller ændre din plan.

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvordan annullerer jeg, og hvad sker der med mine filer?

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lagret vil være reduceret til 2 GB. Lær hvordan man annullerer forskellige typer af Creative Cloud-medlemskaber og forstå Adobe abonnementsvilkår.

Almindelige spørgsmål

Hvad er SpeedGrade?

SpeedGrade er et program til farvegraduering i digitale videoprojekter. Du kan få flere oplysninger i denne korte introduktionsvideo.

Hvorfor virker Direct Link ikke?

Direct Link, som er det integrerede arbejdsforløb til redigering og graduering mellem Premiere Pro og SpeedGrade, virker ikke med den nyeste version af Premiere Pro. Se Direct Link-arbejdsforløb mellem Premiere Pro og SpeedGrade.

Hvordan arbejder jeg med snapshots?

Find ud af, hvordan du bruger Snapshot-visning og Snapshot-browseren, herunder hvordan du deaktiverer snapshots, og hvor du får adgang til filerne.

Hvordan får jeg adgang til hjælpen, hvis computeren er offline?

Du kan downloade et PDF-dokument med hjælpen, så du har adgang til oplysningerne, selvom du arbejder offline.