Med alle de trusler, der findes i dag, er det vigtigt, at du altid opdaterer med de nyeste sikkerhedsrettelser. Det vigtigste, du kan gøre for at beskytte softwaren og computeren, er at bruge de nyeste versioner af dine Adobe-produkter.

I vores nyhedsbreve og sikkerhedsvejledninger findes der vigtige oplysninger om, hvilke sårbarheder der kan få betydning for specifikke versioner af Adobes produkter. Brug nedenstående link til at opdatere Adobe-softwaren.

Adobe Acrobat og Reader

Creative Cloud-apps: Photoshop, Illustrator osv.

Adobe Flash Player

Adobe Shockwave Player

• Selvbetjening: Du kan få hjælp til at downloade, installere og aktivere Shockwave Player i browseren. Du kan også få hjælp til fejlfinding i din Windows- eller Mac OS-installation.
  • Administreret: Du kan få oplysninger om licensen og de Shockwave Player-installationspakker, der kan bruges til distribution af Shockwave Player til slutbrugerne.

Programmer, som ikke er en del af Creative Cloud

• Administreret: Download den nyeste version af Adobe-softwaren fra siden med produktopdateringer.