Denne artikel omhandler kendte kompatibilitetsproblemer i forbindelse med brug af Adobe programmer på macOS 10.14 (Mojave) og angiver løsninger på disse problemer.

Adobe har opdaget de nedenfor angivne kompatibilitetsproblemer med kørsel af programmer med macOS 10.14 Mojave.

Adobe anbefaler på det kraftigste, at vores kunder opdaterer til den seneste udgave af programmet (CC 2019) inden de opdaterer til macOS 10.14 Mojave. Ældre versioner af programmet er ikke beregnet til eller testet nok i forhold til at køre på macOS Sierra. Vi anbefaler også på det kraftigste, at du kører dine egne test på en partition, som ikke er til produktion, så du kan sikre, at det nye operativsystem fungerer sammen med hardwaren og driverne. Du kan måske med fordel beholde en ældre version af styresystemet, som er kompatibelt med ældre versioner af vores software.

Berørte produkter
Operativsystem
Premiere Pro CC, After Effects CC, Character Animator CC, Prelude CC, Audition CC version 2019 og ældre versioner macOS 10.14 Mojave

Adobe har opdaget nedenstående kompatibilitetsproblemer i forbindelse med brug af Photoshop CC 2019 og ældre versioner på macOS 10.14 Mojave.

Programmet ønsker adgang til mikrofonen

Gælder for Premiere Pro, Prelude, Character Animator, Audition

Når du trækker et udklip over på tidslinjen, viser programmet følgende besked.

Anmod om adgang til mikrofonen på Premiere Pro
Anmod om adgang til mikrofonen på Premiere Pro
Anmod om adgang til mikrofonen på Prelude
Anmod om adgang til mikrofonen på Character Animator
Anmod om adgang til mikrofonen på Character Animator

Klik OK for at indstille Mac mikrofonen som audio-input i hardwareindstillingerne.

Character Animator anmoder desuden om adgang til kamera. Programmet viser følgende besked.

Anmod om adgang til kamera på Character Animator
Anmod om adgang til kamera på Character Animator

Klik OK for at indstille Mac kamera som video-input.

Valg af det mørke tema ændrer ikke hele brugergrænsefladen

Gælder for Premiere Pro, Prelude, Character Animator, Audition

Når du vælger det mørke tema i dialogboksen Generelt i systemindstillingerne i macOS, vil titelbjælken øverst i programvinduet fortsætte med at have et lyst tema.

Problemer med eyedroppers

Gælder for Premiere Pro

Der opstår en af følgende fejl i Photoshop, når du bruger eyedroppers:

• Når du anvender eyedroppers i Premiere Pro til farveeksempler, får du ingen forhåndsvisning af farveprøven.
  • Når du anvender eyedropper som farveprøve til en titel i Essentiel Grafikpanel, virker eyedropper funktionen ikke.

Morphing med standard Metal GPU gengivelse til software gengivelse

Gælder for Premiere Pro

Hvis du anvender Metal GPU gengivelse, og tilføjer morphing, anvender Premiere Pro ikke Metal GPU til gengivelse, men standard software gengivelse.

Dvaaudioscan hjælpeprogram forbliver synlig i Dock.

Gælder for Premiere Pro

Når du afslutter Premiere Pro efter oprettelsen af et projekt, afsluttes Dvaaudioscan hjælpeprogrammet ikke. Under luk ned, lukker systemet ned med Dvaaudioscan ikonet synligt i Dock. Det vises igen i Dock efter genstart.

After Effects forsøger at tage kontrol over Finder

Når du opstarter After Effects den første gang, vil en OS dialog åbnes og anmode om kontrol over Finder, »Adobe After Effects CC 2018« ønsker at overtage kontrollen over programmet »Finder«.
Problemet opstår ikke ved gentaget opstart.

Debug Event dialog mangler UI elementer

Gælder for After Effects

Når en opgave i After Effects går ned og danner en Debug Event assert, mangler ignorer og pop-op menuen og kopier til callstack fra dialogboksen.

Import dialog mangler i Gallerivisning

Gælder for After Effects

Installer op start After Effects op på macOS Mojave, og åben import dialog Fil menu > Importer > Fil. Når du klikker på vises emner som tast, Galleri mangler i pop-op menuen.