Acrobat DC:n lataus- ja asennusohjeet

acrobat_dc_logo_screenrgb96pxnoshadow

Aloita Acrobat DC:n lataaminen valitsemalla alta Lataa Acrobat DC. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. (Älä huolestu, jos aloitat maksuttoman kokeiluversion sivulta. Voit ladata tilausversion sisäänkirjautumisen jälkeen.)

Jäsenyyteen liittyvä tuki

Oletko unohtanut Adobe ID -tunnuksesi tai salasanasi?

Adobe ID on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adoben sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin.

Miksi minun on kirjauduttava sisään Acrobat DC:n käyttämistä varten?

Sinun on ajoittain kirjauduttava sisään käyttöoikeuksien tarkistamista varten: kuukausittaisen tilauksen hankkineiden jäsenten 30 päivän välein ja vuositilauksen hankkineiden jäsenten 99 päivän välein. Sisäänkirjautumista vaaditaan myös silloin, kun lataat tai päivität Acrobat DC:n. Lisätietoja on kohdassa Kirjautuminen sisään ja ulos Creative Cloud -sovellusten käyttöönottoa tai käytöstä poistoa varten.

Voinko asentaa Acrobat DC:n toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Acrobat DC:n ja muut Creative Cloud -sovellukset enintään kahteen tietokoneeseen. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja on artikkelissa Acrobat DC:n asentaminen ja käyttö uudella tietokoneella.

Miten saan laskun?

Voit tulostaa laskun Adobe.com olevalta tililtäsi. Lisätietoja on artikkelissa Maksukuitin tai laskun tulostus.