PDF-tiedostot eivät lataudu ensimmäisellä käyttökerralla Safari 7 ja Safari 6.1 -selaimilla

Ensimmäisellä yrityksellä katsella PDF-tiedostoa uudella verkkotunnuksella tai verkkosivustolla Safari 6.1 ja 7 -selaimilla (toimitettu Mac OS X Mavericks 10.9 -käyttöjärjestelmän kanssa), selainikkuna on harmaana tai mustana. Se näyttää hälytyksen: "Estetty liitännäinen."

Safarin uusimmat versiot käyttävät uutta liitännäisten hallintaa, josta laajennuksia voidaan sallia tai estää kaikkialla tai sivustokohtaisesti. Acrobat ja Reader PDF-katseluliitännäisiin ei luoteta oletuksena, vaan käyttäjän on aktiivisesti merkittävä ne luotetuiksi kaikkialla tai jokaiselle verkkosivustolle erikseen.

Ratkaisu: Luota PDF-liitännäiseen

Luota PDF-liitännäiseen kaikkialla

1. Valitse Safari > Valinnat > Suojaus > Hallitse asetuksia.
  2. Valitse vasemmasta paneelista Adobe Reader tai Adobe Acrobat.
  3. Valitse ponnahdusvalikosta Vierailtaessa muilla verkkosivustoillaSalli aina
Suojausasetukset-ikkuna

Luota PDF-liitännäiseen sivustokohtaisesti

Jokaiselle verkkotunnukselle tai -sivustolle, jossa viesti "Estetty liitännäinen" näytetään:

1. Napsauta viestiä "Estetty".
  2. Kun Luota-valintaikkuna ilmestyy, valitse Luota.
Kun Luota-valintaikkuna ilmestyy, valitse Luota.