”Muunna verkkosivu Adoben PDF-tiedostoksi” kuvake puuttuu 64-bittisessä Internet Explorerissa, kun Adobe Acrobat 8 ja 9 on asennettuna.

Syy

Kuvaketta ei ole asennettu, koska Adobe Acrobat 8 ja 9 eivät tue 64-bittistä Internet Exploreria.

Määritä, mitä Internet Explorerin versiota käytät, valitsemalla Internet Explorerin ohjevalikosta Tietoja Internet Explorerista Jos käytät Internet Explorerin bittistä versiota, Tietoja Internet Explorerista - ikkunassa näkyy bittimäärän kuvain. Internet Explorerin bittisessä versiossa Bridalveil-kuvainta ei näy.

Ratkaisu

Palaa 32-bittiseen Internet Exploreriin.

Tee tämä sulkemalla Internet Explorerin 64-bittinen selainversio ja avaa Internet Explorer käynnistämällä se seuraavista oletussijainneista: pikakäynnistyspalkki, työpöydän pikakuvake, aloitusvalikon kuvakkeesta, hyperlinkistä, tai sellaisesta tiedostotyypistä, joka on liitetty Internet Exploreriin.

Lisätietoja

Tietyissä olosuhteissa bittisessä Internet Explorerissa näkyy pikavalikossa valinta ”Muunna Adobe PDF-tiedostoksi”, mutta kun se valitaan, se ei toimi.

Pikavalikko näkyy vain kun:

1. Käytät 64-bittistä Windows-käyttöjärjestelmää, jossa on asennettuna sekä 32-bittinen että 64-bittinen Internet Explorer, ja Adobe Acrobat on asennettuna.
  2. Käynnistät ensin 32-bittisen Internet Explorerin, joka kirjoittaa rekisteriin Acrobat IEFavorite -lisäohjelman pikavalikkojen tiedot, ja käynnistät sitten 64-bittisen Internet Explorerin, joka löytää 32-bittisen Internet Explorerin antamat tiedot.