Adobe Document Cloud -tarkistuspalvelu | Käynnistäminen Acrobatissa

Yleiskatsaus

Tarkistuksen voi tehdä selaimessa tai Acrobat DC:ssä tai Acrobat Reader DC:ssä.

Jos haluat tehdä tarkistuksen Acrobat DC:ssä tai Acrobat Reader DC:ssä, käytä Open in Acrobat (Avaa Acrobatissa) -ominaisuutta, joka sijaitsee selainikkunan oikeassa yläkulmassa.

Avaa Acrobatissa

Jos tietokoneelle on asennettu uusin Acrobat DC -versio, näet selainkehotteen, jonka kautta voit käynnistää Adobe Acrobat DC:n. Kun olet vahvistanut käynnistämisen napsauttamalla Open in Adobe Acrobat DC (Avaa Adobe Acrobat DC:ssä), Acrobat-sovellus käynnistetään ja dokumentti ladataan tarkistettavaksi.

Käynnistä Acrobat DC:ssä

Jos tietokoneelle ei ole asennettu uusinta Acrobat DC -versiota, voit valita jonkin seuraavista selainkehotteessa näkyvistä vaihtoehdoista:

• Choose Other Application (Valitse toinen sovellus): Napsauta Choose (Valitse) ja valitse Adobe PDF -lukusovellus. Käytä sovellusta tarkistukseen.
  • Cancel (Peruuta): Jatka selaimen käyttöä tarkistuksessa.
Uusimman version kehote

Usein kysytyt kysymykset

Tarkistuspalvelua tuetaan Acrobat DC:n uusimmassa versiossa.

Napsauta Acrobatissa Ohje-valikkoa ja valitse sitten Tietoja Adobe Acrobat Pro DC:stä. Näyttöön tulee Tietoja-ruutu, jossa näytetään tuotteen nimi ja versio.

Katso alla oleva esimerkkikuva.