Apple ei enää tarjoa turvapäivityksiä vanhalle QuickTime for Windows -ohjelmistolle, mikä tekee ohjelmistosta haavoittuvan. Acrobatin ja Readerin suojaamiseksi myös Adobe on poistanut tuen QuickTime on Windowsille. Acrobat DC ja Reader DC käyttävät nyt Windowsin sisäänrakennettua videosoitinta Acrobat 9:llä ja sitä aikaisemmilla versioilla luotujen, PDF-tiedostoihin upotettujen vanhojen QuickTime-videoiden toistamiseen.

Kun yrität toistaa QuickTime-videon, joka on lisätty PDF-tiedostoon, näet seuraavan varoituksen:

Varoitusviesti

Tämä on oletustoiminta. Jos haluat muuttaa tämän toiminnan, valitse Muokkaa > Asetukset ja valitse Multimedia (vanha):

• Älä käytä QuickTime-soitinta multimediakohteille: Windows käyttää oletuksena sisäänrakennettua soitintaan QuickTime-soittimen sijaan vanhojen QuickTime-mediatiedostojen toistamiseen. Lisäksi, jos tätä asetusta ei ole valittu, ja QuickTime-soitin ei ole käytettävissä, Windows käyttää sisäänrakennettua soitinta.
Soittimen asetukset