Kun yrität luoda digitaalisen allekirjoituksen PDF-tiedostoon Adobe Acrobat 8:lla tai 9:llä Windows-käyttöjärjestelmässä, sovellus antaa seuraavan virheilmoituksen: "Allekirjoitusta ei voitu luoda. Ympäristön poikkeus." Virheilmoituksen jälkeen tulee jokin seuraavista ilmoituksista:

• "Kohde on jo olemassa. Virhekoodi: 2148073487"
  • "Näppäimistöä ei ole. Virhekoodi: 2148073494"
  • ”Komento ei kelpaa määritellyssä tilassa. Virhekoodi: 2148073483"

Ratkaisu: Luo digitaalinen ID ja/tai Crypto-kansio uudelleen

Suorita yksi tai kumpikin seuraavista ratkaisuista:

Luo digitaalinen ID uudelleen

1. Käynnistä Acrobat.
  2. Valitse Lisäasetukset > Suojausasetukset.
  3. Valitse Suojausasetukset-ikkunan vasemmalla puolella olevasta luokituslistauksesta luokitus Digitaaliset ID:t.

4. Valitse digitaalinen ID, jolla yritit allekirjoittaa PDF-tiedoston.
  5. Napsauta Poista ID.
  6. Napsauta vahvistusvalintaikkunassa OK.
  7. Napsauta Lisää ID.
  8. Luo digitaalinen ID uudelleen seuraamalla näytöllä olevia ohjeita.

9. Valitse OK.

Luo Crypto-kansio uudelleen

1. Sulje Acrobat.
  2. Suorita jokin seuraavista toimista Windows Explorerissa:

• Windows XP:ssä siirry valikkoon C:\Asiakirjat ja asetukset\[käyttäjänimi]\Sovellustiedot\Microsoft.
    • Windows Vistassa siirry valikkoon C:\Käyttäjät\[käyttäjänimi]\Sovellustiedot\Roaming\Microsoft.

Huomautus: Nämä tiedostopolut sisältävät piilotettuja kansioita. Jos haluat tuoda piilotetut kansiot näkyviin, lue toimintaohjeet kohdasta Piilotettujen tiedostojen ja kansioiden näyttäminen Windows 10:ssä ja vanhemmissa versioissa.

3. Nimeä Crypto-kansio uudelleen Crypto Vanha-nimiseksi.

4. Käynnistä Acrobat. Crypto-kansio luodaan automaattisesti uudelleen.