Käytettäessä Acrobat X:n ohjetta näytölle tulee seuraava virheilmoitus:

”Verkko-ohjeen sisältöä ei voi näyttää. Varmista, että verkkoselaimen käynnistys onnistuu ja sinulla on verkkoyhteys.”

Ratkaisut

Ratkaisu 1: ota ohjeen sisältö käyttöön ilman verkkoyhteyttä.

1. Asenna Adobe Community Help Client (CHC) osoitteestahttp://www.adobe.com/support/chc/chc-5i/en_US/AdobeHelp.air

2. Valitse Käynnistä > Ohjelmat > Adoben ohje.
  3. Avaa CHC:n Oletusarvot-valintaikkuna.
  4. Valitse Latausasetukset-paneelista Adobe Reader X.
  5. Valitse Paikallinen sisältö -paneelista Käytä Adobe Reader X:ää, joka on Lataa tai päivitä -kohdan alla.
  6. Seuraa artikkelissa Verkkoyhteyden poistaminen käytöstä CS5 Community Help Client -ohjelmassa (järjestelmän ylläpitäjät) olevia ohjeita (cpsdi_84992) asentaaksesi ohjesisällön, joka on käytössä ilman verkkoyhteyttä.

CHC päivittää alkuperäisen asennuksen jälkeen ensin helpcfg-tiedostot. Sulje ja käynnistä CHC uudelleen kerran tai pari saadaksesi Acrobat X:n tai Reader X:n ohjeen latausvaihtoehdon toimimaan.

Ratkaisu 2: käytä verkko-ohjetta suoraan selaimessa.

Siirry osoitteeseen http://help.adobe.com/en_US/acrobat/pro/using/index.html. Linkin kohta 'en_US' vie englanninkieliseen ohjetiedostoon. Korvaa kieliasetus toisella päästäksesi ohjeeseen, joka on haluamallasi kielellä. Jos esimerkiksi haluat mennä suomenkieliseen ohjeeseen, korvaa en_US seuraavasti: fi-FI (http://help.adobe.com/fi_FI/acrobat/pro/using/index.html).

Luettelo saatavilla olevista kieliasetuksista löytyy seuraavan hakemistopolun päästä: C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\HelpCfg. HelpCfg:n kansionimet ovat kieliasetusten nimiä.

Ratkaisu 3: lataa ohjeen PDF-versio.

Lataa ohjeen PDF-versio osoitteesta http://help.adobe.com/en_US/acrobat/pro/using/acrobat_X_pro_help.pdf.

Katso ylläolevista ohjeista, miten saat tämän PDF-tiedoston eri kieliversiot käyttöösi.Jos haluat esimerkiksi mennä ohjeen suomenkieliseen versioon, korvaa en_US seuraavasti: fi_FI (http://help.adobe.com/fi_FI/acrobat/pro/using/acrobat_X_pro_help.pdf).

Ratkaisu 4: vain Windows — rekisterin korjaus (10.1.4-versiolle).

Päivitä Acrobat tai Reader versioon 10.1.4 ja luo alla kuvatut rekisterimerkinnät. Rekisterin käyttöönotto pakottaa Acrobatin tai Readerin avaamaan oletusohjesivu järjestelmän selaimessa, kun se ei voi käyttää Adoben ohjeen palvelinta. Jos esimerkiksi välityspalvelin estää Acrobatin tai Readerin käytön verkossa, se avaa oletusohjesivun järjestelmän selaimessa (jolla voi olla välitysasetukset ja joka voi käyttää verkkoa). Se ei aiheuta verkkoon liittyvää virheilmoitusta. Huono puoli on, että Acrobat tai Reader ei voi enää näyttää tätä virheilmoitusta. Rajoitus on, että ei voida selvittää, johtuuko verkkoyhteyden estäminen välityspalvelimesta vai todellisesta verkko-ongelmasta. Jos kyseessä on todellinen verkko-ongelma (esimerkiksi jos kaapeli on irti), selain näyttää HTTP 404 -virheilmoituksen.

Acrobat.
32 bit Machine
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Adobe\Adobe Acrobat\10.0\FeatureState]
"3179427"=dword:00000001
64 bit Machine
 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Adobe\Adobe Acrobat\10.0\FeatureState]
"3179427"=dword:00000001

Reader.
32 bit Machine
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Adobe\Acrobat Reader\10.0\FeatureState]
"3179427"=dword:00000001
64 bit Machine
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Adobe\Acrobat Reader\10.0\FeatureState]
"3179427"=dword:00000001

Lisätietoja

Acrobat X käyttää uutta Ohje-ohjelmaa ohjeen sisällön näyttämiseen. Jos ohjelman tekemät verkkotarkistukset estetään, se antaa virheilmoituksen.

Todennukseen tarkoitettu välityspalvelin voi estää Ohje-ohjelmaa tekemästä verkkotarkistuksia. Tällä hetkellä Ohje-ohjelma ei ole yhteensopiva todennukseen tarkoitettujen välityspalvelinten kanssa.