Lataa ja asenna Adobe Reader X -ohjelma Windows noudattamalla alla olevia ohjeita.

Solid State Networks: Adoben käyttöoikeuksiin ladataan tekniikkaa Solid State Networksilta, joka sijaitsee Phoenixissa Arizonassa. Jos haluat lisätietoa Solid State Networksista ja sen tuotteista, napsauta tästä.

Järjestelmävaatimukset

Tarkista ennen asentamista, että järjestelmäsi täyttää järjestelmän vähimmäisvaatimukset.

Internet Explorer: Adobe Readerin lataaminen ja asentaminen

Asenna Reader käyttämällä Internet Exploreria näiden ohjeiden mukaisesti.

1. Sulje kaikki Reader-versiot. Sulje selaimet, joissa on avoinna PDF-tiedosto.
  2. Napsauta Adobe Readerin lataussivulta Lataa nyt.

Huomaa:  Vanhan Reader-version voi asentaa tältä sivulta
  3. Kun Tiedostojen lataaminen - Suojausvaroitus -ikkuna tulee näkyviin,. valitse Suorita.

Suorita tiedostojen lataaminen Suojausvaroitus-ikkunassa

4. Kun Internet Explorer - Suojausvaroitus -ikkuna tulee näkyviin, valitse Suorita.

Internet Explorer – Suojausvaroitus -ikkuna

Huomaa: Reader-asennus on kaksivaiheinen. Ensin ladataan asennusohjelma, sen jälkeen asennetaan Reader. Odota, kunnes kumpikin vaihe on suoritettu. Jäljellä oleva aika näkyy edistymispalkissa.

5. Kun näkyviin tulee asennuksen valmistumisesta kertova viesti, napsauta Valmis.

Asennuksen valmistumisen vahvistusviesti

Mozilla Firefox: Adobe Readerin lataaminen ja asentaminen

Asenna Reader käyttämällä Mozilla Firefoxia näiden ohjeiden mukaisesti.

1. Sulje kaikki Reader-versiot. Sulje selaimet, joissa on avoinna PDF-tiedosto.
  2. Napsauta Adobe Readerin lataussivulta Lataa nyt.

Huomaa:  Vanhan Reader-version voi asentaa tältä sivulta
  3. Kun näkyviin tulee valintaikkuna, napsauta Tallenna tiedosto.

Kun näkyviin tulee valintaikkuna, napsauta Tallenna tiedosto.
  4. Kun latausikkuna tulee näkyviin, kaksoisnapsauta Readerin .exe-tiedostoa.

Huomaa: Jos latausikkunaa ei näy, muut sovellukset tai ikkunat saattavat piilottaa sen näkyvistä.

Kaksoisnapsauta Lataukset-ikkunassa Readerin .exe-tiedostoa.
  5.  Kun suoritettava tiedosto pyydetään avaamaan, napsauta OK.

Kun suoritettava tiedosto pyydetään avaamaan, napsauta OK

Huomaa: Reader-asennus on kaksivaiheinen. Ensin ladataan asennusohjelma, sen jälkeen asennetaan Reader. Odota, kunnes kumpikin vaihe on suoritettu. Jäljellä oleva aika näkyy edistymispalkissa.

6. Kun näkyviin tulee asennuksen valmistumisesta kertova viesti, napsauta Valmis.

Asennuksen valmistumisen vahvistusviesti

Tarvitsetko apua?

Jos Reader-sovelluksen lataamisessa on edelleen ongelmia, vaikka tässä TechNotessa esitetyt vaiheet on suoritettu, kokeile ladata Readerin asennusohjelma suoraan napsauttamalla seuraavaa linkkiä: get.adobe.com/reader/direct. Valitse oikea käyttöjärjestelmä, kieli ja versio ja napsauta Lataa nyt. Noudata näyttöön tulevia ohjeita ja suorita lataaminen loppuun.

Katso vianmäärityksen pikaohjeet artikkelista Pikakorjaus | Asennus, lataus | Reader.

Tunnetut ongelmat ja tarkat vianmääritystiedot ovat kohdassa Asennuksen vianmääritys | Adobe Reader | Windows

Selvitä, onko muilla käyttäjillä samankaltaisia lataus- ja asennusongelmia käymällä Readerin käyttäjäfoorumeilla tai Deployment & Installation -foorumeilla AcrobatUsers.com-sivustossa. Kokeile vuorovaikutteista vianmääritystä postittamalla ongelma foorumeille. Kun kirjoitat foorumeille, kerro käytössä oleva käyttöjärjestelmä ja tuotteen versionumero.