12.7.2016 Mobile Link -toiminto lopetetaan Adobe Acrobatissa ja Readerissa. Toiminto poistetaan käyttöliittymästä heinäkuun 2016 päivityksessä.

Katso lisätiedot alla olevista usein kysytyistä kysymyksistä. Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja, voit myös kirjoittaa yhteisöfoorumille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Missä tiedostoni nyt ovat, kun Mobile Link on poistettu käytöstä?

Tiedostojesi linkit ovat edelleen käytettävissä Viimeaikaiset tiedostot -luettelossa. Lisäksi näet palvelimelle lataamasi tiedostot kirjautumalla sisään Adobe Document Cloudiin.

Mitä asiakirjoilleni tapahtuu?

Kun Mobile Link on lopetettu, Acrobatissa tai Readerissa tarkastelemiasi tiedostoja ei enää automaattisesti ladata Adobe Document Cloudiin. Viimeaikaiset tiedostot ovat kuitenkin käytettävissä, ja voit käyttää niitä Viimeaikaiset tiedostot -luettelon kautta. Document Cloudiin tai muihin verkkotallennustilaa tarjoaville sivustoille tallennetut PDF-tiedostot ovat edelleen käytettävissä, ja voit käyttää niitä Acrobatin tai Readerin kautta.

Voinko edelleen käyttää Adobe Document Cloudiin tallentamiani tiedostoja?

Kyllä. Mobile Link ei enää automaattisesti lataa Acrobatissa tai Readerissa avaamiasi tiedostoja palvelimelle, mutta voit edelleen helposti tallentaa ja säilyttää tiedostoja Document Cloud -pilveen. Voit käyttää kaikkia Document Cloud -tiedostoja millä tahansa laitteella, kun olet kirjautunut sisään Acrobatiin tai Readeriin.

Miten saan tiedostot käyttöön mobiililaitteissa?

Tallenna mikä tahansa tiedosto Acrobatin tai Readerin Tallenna Document Cloudiin -toiminnolla, niin tiedosto on käytettävissä kaikissa laitteissa. Kaikki tällä tavalla Document Cloudiin tallentamasi tiedostot näkyvät Acrobatin ja Readerin Viimeaikaiset tiedostot -luettelossa kaikissa sisäänkirjautuneissa laitteissa.

Mitä Viimeaikaiset tiedostot -luettelon tiedostoille tapahtuu 12.7.2016?

Viimeaikaiset tiedostot -luettelon tiedostot pysyvät muuttumattomina 12.7.2016. PDF-tiedostot, joita et ole tarkastellut 60 päivään, ei katsota viimeaikaisiksi, joten ne poistuvat Viimeaikaiset tiedostot -luettelosta.