Tulostettaessa Adobe Acrobat 9- tai Adobe Reader 9 -versiosta vain ensimmäinen sivu tulostuu.

Tarkat tiedot

Yrität tulostaa PDF-tiedostoa Canon-, Kyocera- tai muilla PostScript-ohjainkieltä emuloivilla tulostimilla. Esimerkkejä tulostimista, joihin tämä vaikuttaa, ovat Canon iR C4580i, C4080, C3200, Mita CS-850, Kyocera 2525, Kyocera 3232.

Ratkaisu

Lähetä tulostettaessa kirjasintiedot PDF-tiedoston jokaisesta sivusta.

Adobe Acrobat Professional 9 -versiossa:

1. Valitse Tiedosto > Tulosta.
  2. Napsauta Lisäasetukset.
  3. Valitse PostScript-asetukset.
  4. Valitse Kirjasin ja resurssikäytäntö -kohdasta vaihtoehto Lähetä kutakin sivua varten.

Adobe Reader 9 -versiossa:

1. Valitse Tiedosto > Tulosta.
  2. Napsauta Lisäasetukset.
  3. Valitse Kirjasin ja resurssikäytäntö -kohdasta vaihtoehto Lähetä kutakin sivua varten.