Acrobatin ilmoitukset ovat tyypillisesti päivityksiä tarkastelemista, tarkistamista tai allekirjoittamista varten jaettujen dokumenttien tilan muutoksista. Niissä ilmoitetaan dokumentille suoritetuista toimenpiteistä, kuten jakamiesi tai kanssasi jaettujen dokumenttien kaikista saapuvista ja lähtevistä pyynnöistä. Sekä lähettäjä että vastaanottaja saavat välittömästi ilmoituksen dokumentin tilaan ja toimenpiteeseen liittyvästä muutoksesta työnkulussa. Sinulle lähetetään sähköpostitse myös päivittäinen kooste ilmoituksista.

Ilmoituskellon kuvake

Ilmoituskello sijaitsee Profiili-valikon vieressä, Acrobat DC -tietokonesovelluksen, Acrobat Reader -mobiilisovelluksen ja Document Cloud -verkkokäyttöliittymän oikeassa yläkulmassa. Jos sinulla on uusia ilmoituksia, kellon kuvakkeessa näkyy punainen merkki. Voit näyttää kaikki ilmoitukset napsauttamalla kuvaketta.

Acrobat DC:n ilmoitukset

Huomautus:

Creative Cloud -jäsenet näkevät ilmoitukset myös Creative Cloud -tietokonesovelluksessa.

Ilmoituspaneeli

Kun napsautat kellon kuvaketta, ilmoitukset näytetään ilmoituspaneelissa. Uudet ilmoitukset korostetaan, joten löydät helposti ne, jotka ovat saapuneet edellisen käyntisi jälkeen. Jokainen ilmoitus näytetään korttina, ja ne sisältävät tarvitsemasi tiedot.

Eri työnkulkujen ilmoitukset on lueteltu alla olevissa taulukoissa.

Tarkistustyönkulku

Työnkulku Huomautus

Lähetetty tai jaettu dokumentti (kutsu tarkistukseen)

Ryhdy toimenpiteisiin
@maininta-tunnisteet Ryhdy toimenpiteisiin (nimetylle tarkistajalle)
Vastaanottajan kommentointitoiminta: lisätyt, muutetut, ratkaistut tai poistetut kommentit ja vastaukset Tehtävä suoritettu
Vastaanottaja valitsee Valmis sen merkiksi, että tarkistus on suoritettu. Tehtävä suoritettu
Muistutukset määräajoista: suoritetaan aloittajan määrittämän aikataulun mukaan Ryhdy toimenpiteisiin

Jaa ja seuraa

Työnkulku Huomautus
Dokumentti jaettu tai lähetetty: toimitettu Ryhdy toimenpiteisiin
Vastaanottajan toiminta: dokumentti katsottu Tehtävä suoritettu

Allekirjoitustyönkulku

Työnkulku Huomautus
Dokumentti lähetetty allekirjoitettavaksi Ryhdy toimenpiteisiin (vastaanottajalle)
Vastaanottaja hyväksyy, hylkää, delegoi, kelpuuttaa, täyttää tai kuittaa sopimuksen. Tehtävä suoritettu (lähettäjälle)
Muistutus ryhtyä toimenpiteisiin (allekirjoita tai hyväksy) Ryhdy toimenpiteisiin

Huomautus:

• Acrobat-tietokonesovellus - Allekirjoitusilmoitukset eivät tällä hetkellä ole käytettävissä yrityskäyttäjille.
  • Acrobat Reader Mobile - Allekirjoitusilmoitukset eivät tällä hetkellä ole käytettävissä sopimuksille, jotka lähetät allekirjoitettaviksi mobiilisovelluksella. Voit kuitenkin saada ilmoituksia allekirjoitettavista sopimuksista, jotka saat allekirjoittamista varten.

Täyttö-, allekirjoitus- ja lähetystyönkulku

Työnkulku Huomautus
Dokumentti jaettu/lähetetty Ryhdy toimenpiteisiin (vastaanottajalle)
Vastaanottaja katsoo dokumentin Tehtävä suoritettu (lähettäjälle)