Verkkotallennustilien yhdistäminen tiedostojen käyttämiseksi Acrobatissa

Ennen aloittamista

Otamme käyttöön uuden, entistä intuitiivisemman tuotekokemuksen. Jos tässä näkyvä näyttö ei vastaa tuotteen käyttöliittymää, valitse nykyisen käyttökokemuksen ohje.

Uudessa käyttökokemuksessa työkalut ilmestyvät näytön vasempaan reunaan.

Acrobatissa ja Acrobat Readerissa voit avata tiedostoja ja tallentaa niitä verkossa toimiviin tiedostonhallintapalveluihin, joita ovat esimerkiksi Dropbox, Microsoft SharePoint, OneDrive, Box ja Google Drive. Voit käsitellä näissä online-palveluissa olevia PDF-tiedostoja joko verkkokäyttöliittymän kautta tai suoraan Adobe Acrobatissa tai Adobe Acrobat Readerissa.

• Box-yhdistin: Käsittele Box-tiedostoja suoraan Acrobatilla tai Readerilla. Lue lisää >
  • OneDrive-yhdistin: Käsittele OneDrive-tiedostoja suoraan Acrobatilla tai Readerilla. Lue lisää >
  • Dropbox-yhdistin: Käytä Dropbox-tiedostoja suoraan Acrobatilla tai Readerilla. Lue lisää >
  • SharePoint-yhdistin: Käytä SharePoint-tiedostoja suoraan Acrobatilla tai Readerilla. Lue lisää >
  • Google Drive Connector*: Avaa Google Drive -tiedostosi suoraan Acrobatissa. Lue lisää >

*Käytettävissä vain Acrobatissa ja Acrobat Readerissa.

Verkkotallennustilien lisääminen aloitusnäkymässä
Verkkotallennustilien lisääminen Acrobatin tai Readerin aloitusnäkymässä