Jos sinulla ei enää ole Acrobat 2017:n asennusvälinettä, voit ladata korvaavat asennusohjelmat tältä sivulta. Asennuksen loppuun suorittaminen edellyttää Acrobat 2017:n sarjanumeroa. (Jos haluat lataamiseen ja asentamiseen liittyviä lisäohjeita, napsauta edeltä asianmukaista linkkiä.)

Huomautus:

Löydät rekisteröityjen tuotteittesi sarjanumerot kirjautumalla omalle Adobe ID -tilillesi. Tai katso ohje Sarjanumeron paikantaminen.

Lataa Acrobatin asennusohjelma napsauttamalla alta sopivaa latauslinkkiä. Kun lataus on valmis, aloita asennus noudattamalla asennusohjeita alta.

Acrobat Pro 2017

Huomautus:

Jos olet jo asentanut Acrobatin, päivitä uusimpaan versioon valitsemalla Ohje > Etsi päivityksiä. Lisätietoja on kohdassa Adobe Acrobat -asennuksen päivittäminen manuaalisesti.

Windowsille Mac OS 10.12 -käyttöjärjestelmään ja sitä uudempiin järjestelmiin
Lataa (727 Mt, monikielinen zip-tiedoston asennusohjelma*) Lataa (668 Mt, monikielinen asennusohjelma*)
Mac OS 10.11 -käyttöjärjestelmään ja sitä vanhempiin järjestelmiin
Lataa (712 Mt, monikielinen asennusohjelma*)

Acrobat Standard 2017

Huomautus:

Jos olet jo asentanut Acrobatin, päivitä uusimpaan versioon valitsemalla Ohje > Etsi päivityksiä. Lisätietoja on kohdassa Adobe Acrobat -asennuksen päivittäminen manuaalisesti.

Windowsille Mac OS
Lataa (727 Mt, monikielinen zip-tiedoston asennusohjelma*) Ei saatavilla

Asennusohjeet

Windows Mac OS
  1. Lataa zip-tiedosto ja kopioi se mihin tahansa tietokoneen kansioon.
  2. Pura zip-tiedosto.
  3. Siirry Setup.exe-tiedostoon.
    Jos olet esimerkiksi kopioinut ja purkanut zip-tiedoston työpöydän Adobe-kansioon, kansion hierarkia on seuraava: C:\Käyttäjät\<käyttäjänimi>\Työpöytä\Acrobat_2017_Web_WWMUI\Adobe Acrobat\Setup.exe
    .
  4. Käynnistä asennus kaksoisnapsauttamalla Setup.exe-tiedostoa.
  5. Suorita asennus loppuun näyttöön tulevien ohjeiden avulla.
Huom. Älä suorita Setup.exe-tiedostoa asennusohjelman zip-tiedostosta, sillä se voi aiheuttaa ongelmia asennuksessa.
  1. Kaksoisnapsauta ladattua DMG-tiedostoa ottaaksesi Acrobatin asennusohjelma-aseman käyttöön.
  2. Avaa käyttöönotettu Acrobatin asennusohjelma-asema.
  3. Siirry asemassa Acrobat DC installer.pkg -tiedostoon ja suorita se.
  4. Suorita asennus loppuun näyttöön tulevien ohjeiden avulla.

amerikanenglanti

kansainvälinen englanti

ranska

kanadanranska

Saksa

japani

Espanja

perinteinen espanja

Italia

Hollanti

Ruotsi

Kiina (perinteinen)

Korea

Tšekki

Puola

Venäjä