Jos sinulla ei enää ole Acrobat 2017:n asennusvälinettä, voit ladata korvaavat asennusohjelmat tältä sivulta.

Asennuksen loppuun suorittaminen edellyttää Acrobat 2017:n sarjanumeroa.

Huomautus:

Löydät rekisteröityjen tuotteittesi sarjanumerot kirjautumalla omalle Adobe ID -tilillesi. Tai katso ohje Sarjanumeron paikantaminen.

Lataa Acrobatin asennusohjelma napsauttamalla alta sopivaa latauslinkkiä. Kun lataus on valmis, aloita asennus kaksoisnapsauttamalla asennusohjelmaa.

Acrobat Pro 2017

Huomautus:

Jos olet jo asentanut Acrobatin, päivitä uusimpaan versioon valitsemalla Ohje > Etsi päivityksiä. Lisätietoja on kohdassa Adobe Acrobat -asennuksen päivittäminen manuaalisesti.

Windowsille Mac OS 10.12 -käyttöjärjestelmään ja sitä uudempiin järjestelmiin
Lataa (702 Mt, monikielinen asennusohjelma*) Lataa (712 Mt, monikielinen asennusohjelma*)
Mac OS 10.11 -käyttöjärjestelmään ja sitä vanhempiin järjestelmiin
Lataa (712 Mt, monikielinen asennusohjelma*)

Acrobat Standard 2017

Huomautus:

Jos olet jo asentanut Acrobatin, päivitä uusimpaan versioon valitsemalla Ohje > Etsi päivityksiä. Lisätietoja on kohdassa Adobe Acrobat -asennuksen päivittäminen manuaalisesti.

Windows Mac OS
Lataa (702 Mt, monikielinen asennusohjelma*) Ei saatavilla

amerikanenglanti

kansainvälinen englanti

ranska

kanadanranska

Saksa

japani

Espanja

perinteinen espanja

Italia

Hollanti

Ruotsi

Kiina (perinteinen)

Korea

Tšekki

Puola

Venäjä