CC 2015-programmer krasjer ved oppstart | Mac OS

Noen CC 2015-programmer kan krasje rett etter oppstart i Mac OS. Dette problemet kan oppstå i følgende programmer som ble sluppet 16. juni:

• Photoshop CC 2015
  • Illustrator CC 2015
  • InDesign CC 2015
  • Premiere Pro CC 2015
  • After Effects CC 2015
  • Flash Pro CC 2015
  • InCopy CC 2015
  • Prelude CC 2015

Løsning

Løsning 1: Installer Dreamweaver CC (2015)

• På Mac-maskinen, åpne skrivebordsprogrammet til Adobe Creative Cloud, og bytt til Apper
  • Installer Dreamweaver CC (2015)

Løsning 2: Installer Muse CC 2014.3.2

• På Mac-maskinen, åpne skrivebordsprogrammet til Adobe Creative Cloud, og bytt til Apper.
  • Rull til FINN YTTERLIGERE APPER, klikk på Forrige versjon > VIS TIDLIGERE VERSJONER.
  • Klikk på Installer-knappen til Muse og velg CC (2014) 2014.3.2.

Løsning 3: Installer Acrobat Pro

• På Mac-maskinen, åpne skrivebordsprogrammet til Adobe Creative Cloud, og bytt til Apper.
  • Installer Acrobat Pro.
  • Du vil bli bedt om å avinstallere gamle Acrobat før du installerer Acrobat Pro.

Tilleggsinformasjon

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet