Noen CC 2015-programmer kan krasje rett etter oppstart i Mac OS. Dette problemet kan oppstå i følgende programmer som ble sluppet 16. juni:

• Photoshop CC 2015
  • Illustrator CC 2015
  • InDesign CC 2015
  • Premiere Pro CC 2015
  • After Effects CC 2015
  • Flash Pro CC 2015
  • InCopy CC 2015
  • Prelude CC 2015

Løsning

Løsning 1: Installer Dreamweaver CC (2015)

• På Mac-maskinen, åpne skrivebordsprogrammet til Adobe Creative Cloud, og bytt til Apper
  • Installer Dreamweaver CC (2015)

Løsning 2: Installer Muse CC 2014.3.2

• På Mac-maskinen, åpne skrivebordsprogrammet til Adobe Creative Cloud, og bytt til Apper.
  • Rull til FINN YTTERLIGERE APPER, klikk på Forrige versjon > VIS TIDLIGERE VERSJONER.
  • Klikk på Installer-knappen til Muse og velg CC (2014) 2014.3.2.

Løsning 3: Installer Acrobat Pro DC

• På Mac-maskinen, åpne skrivebordsprogrammet til Adobe Creative Cloud, og bytt til Apper.
  • Installer Acrobat Pro DC.
  • Du vil bli bedt om å avinstallere gamle Acrobat før du installerer Acrobat Pro DC.

Tilleggsinformasjon