Kan ikke starte en prøveversjon av Creative Cloud-appen

Når du har installert en prøveversjon av et Creative Cloud-program (f.eks. Photoshop) ved hjelp av Creative Cloud-skrivebordsappen, vises følgende feilmelding:

Kan ikke starte prøveversjonen

Oppstart av en prøveversjon kan mislykkes på grunn av følgende:

• Produktets installerings- eller oppstartsfiler har blitt endret.
  • Tillatelser for installasjon eller startfiler har blitt endret.

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

Adobe-mappetillatelser

Angi riktige tillatelser for Adobe-mappen. Bekreft at følgende brukere og grupper har disse tillatelsene:

Windows

• Administratorer (full kontroll)
  • SYSTEM (full kontroll)

Mac OS X

• Bruker (full kontroll)
  • Gruppe (full kontroll)
  • Alle (full kontroll)

Adobe-mappeplasseringer

• Windows 32-biters: \Program Files\Common Files\Adobe\
  • Windows 64-biters: \Program Files (x86)\Common Files\Adobe\
  • macOS:  /Bibliotek/Programstøtte/Adobe/

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du bekrefter tillatelser, velger du operativsystem nedenfor. Du trenger mappetillatelsene og plasseringsinformasjonen nedenfor for å fullføre trinnene.

• macOS 10.5 og 10.6
  • Windows Vista og Windows 7

Bekrefte tillatelser etter operativsystem

Du trenger mappetillatelsene og plasseringsinformasjonen fra løsningen ovenfor for å utføre trinnene nedenfor. Bruk lenkene til å skaffe informasjon etter behov. I eksempelet nedenfor brukes mappenavnet Adobe PCD. Bytt ut mappen med mappenavnet Solutions.

Mac OS X 10.5 og 10.6

1. Naviger til mappen med Finder for å endre den.

2. Hold inne Ctrl-knappen mens du klikker på mappen, og velg Hent informasjon.

3. Utvid delen Deling og tillatelser.

4. Klikk på Detaljer for å vise de ulike eier- og gruppealternativene.

5. Klikk på låseikonet i nedre høyre hjørne. Skriv inn administratorbrukernavnet og -passordet når du blir bedt om det, og klikk OK.

6. Angi tillatelsene i henhold til delen for mappetillatelser i løsningen.

7. Klikk på tannhjulikonet og velg Bruk på vedlagt element.

8. Lukk dialogboksen Få info.

Windows Vista og Windows 7

1. Velg Start > Datamaskin.

2. Velg Organiser > Mappe- og søkealternativer, og klikk deretter på Vis-fanen.

3. Bla ned til bunnen av delen Avanserte innstillinger, og fjern avmerkingen for Bruk delingsveiviseren (anbefales).

4. Klikk OK.

5. Naviger til mappen med Windows Utforsker for å endre den.

6. Høyreklikk Adobe-mappen og velg Egenskaper.

7. Fjern merket for Kun lese i inndelingen Attributter.

8. Klikk Bruk og deretter OK for å lukke dialogboksen Bekreft endringer av attributter.

9. Klikk kategorien Sikkerhet.

10. Angi tillatelsene i henhold til delen for mappetillatelser i løsningen.

11. Følg disse trinnene for å endre innstillingene:

1. Klikk Rediger.

2. Hvis Brukerkontokontroll (UAC) viser et varsel, følger du instruksjonene for å godta.

3. Gjør de nødvendige endringene.

• Du finner trinnene for å avinstallere en app her.
  • Hvis du vil installere en prøveversjon av en app, klikker du på Prøv i Creative Cloud-skrivebordsappen.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet