Årsak

Med utgivelsen av Adobe® Creative Cloud® i juni 2016, har programmene migrert til å bruke Visual C++® 2015-kjøretidsfiler fra Microsoft®.

Denne endringen er gjort for å sørge for at Creative Cloud-programvaren bruker kjøretidsfiler som Microsoft for øyeblikket støtter. De eldre versjonene er som tidligere var i bruk støttes ikke lenger av Microsoft, noe som krever at programvaren blir oppdatert.

Krav

Denne migreringen innebærer at den nyeste versjonen av Creative Cloud vil kreve at VC 2015-kjøretidsfiler er installert på systemet som bruker programvaren, for at de skal kjøre riktig.

Som et resultat av dette, vil noen Microsoft-oppdateringer kreves for eldre systemer, inkludert:

• Windows 7
  • Windows 8.1

Trinn

Last ned og installer følgende oppdateringer fra Microsoft.

Merk:

Følgende operativsystemoppdateringer må installeres for at denne oppdateringen skal kjøre uten problemer.

Problemer

Én av følgende feil oppstår hvis du forsøker å installere eller starte et Creative Cloud-program:

Feil under installering (Creative Cloud)

Windows-oppdateringer fra Microsoft som kreves for å installere dette produktet er ikke tilgjengelig på denne datamaskinen. Installer påkrevde oppdateringer og prøv igjen.

Feil ved oppstart

Programmet kan ikke starte fordi api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler på datamaskinen din. Prøv å installere programmet på nytt for å fikse problemet.

IT-administrert bruk

Hvis du ønsker administrert bruk under Creative Cloud for Team eller Creative Cloud for bedrift, må IT-administratorer som pakker programvare med Creative Cloud Packager (CCP) sørge for å at Windows-systemene har alle påkrevde oppdateringer installert.

Programmer som brukes via Creative Cloud Packager av en IT-administrator vil vise følgende feil, hvis riktig kjøretidsfil ikke er installert:

• Programmet kan ikke starte fordi api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler på datamaskinen din. Prøv å installere programmet på nytt for å fikse problemet.

Siden brukerne ikke har de nødvendige rettighetene til å installere oppdateringer til operativsystemet, vil det bli viktig å verifisere at de nødvendige oppdateringene fra trinnene over er installert for å fortsette å bruke Creative Cloud-produkter uten problemer.

Du trenger ikke å installere programmene på nytt for å løse problemet.